Möllerin Kalaöljy

Toimituksen paino (fysiikka): 0,12 kg. Möller Vahva Omega-3 ravintosisältö:. Kassalle Jatka ostoksia. Raaka-aineiden syntyperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostaminen tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa. Lue kaikki arviot Kirjoita oma arviosi. Valmisteet eivät sisällä muita vitamiineja, ainoastaan E-vitamiinia estämässä rasvahappojen hapettumisen ja siksi tuote sopii käytettäväksi myös monivitamiinivalmisteiden lisänä. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota möllerin kalaöljy terveitä elämäntapoja.

Möller Omega-3 kalaöljy 250 ml

Natural Natural. Hyvä käyttäjältä Anonyymi päiväys: Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Möllerin kalaöljy kalanmaksaöljy. Valvomme tuotantolaitoksia säännöllisesti. Maku on miellyttävä modernien valmistus- ja säilöntämenetelmien ansiosta. Möller Omega-3 Pikkukalat vadelmainen.

möllerin kalaöljy

Asiakasarviot: MÖLLER TUPLA kalaöljykapseli 100 kaps

Louis Widmer. Toimitusehdot Tietosuojaseloste. Kategoriat ja tuotemerkit. Ei lasten ulottuville. Tuote sopii myös käytettäväksi monivitamiinivalmisteiden rinnalla. Annostus 5 ml vuorokaudessa Huomautukset Ei suositella henkilöille, joilla veren koagulaatio on heikentynyt.

jamo s260 subwoofer

Kalaöljyt, kasviöljyt ja omegavalmisteet – Yliopiston verkkoapteekki

Möller Omega-3 Nivelille. Helppo tuote käyttäjältä Anonyymi päiväys: Helposti nieltävä kapseli. Huvudfunktionen för D-vitamin är att främja absorptionen av kalcium i benet. Kalaöljyn täytyy sisältää runsaasti omega möllerin kalaöljy sekä sen vaikuttavia aineita EPAa ja DHA:ta ja sen täytyy olla ympäristöjäämistä puhdistettua. Pakkauskoko: ml

Möller Vahva Omega-3 kalaöljy – Koko elimistön hyvinvointiin

Raaka-aineiden syntyperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostaminen tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa. Tämän lisäksi kalaöljyn hapettumisarvot tulee olla erittäin alhaiset eli kalaöljy ei saa olla härskiintynyttä. Möller kalanmaksaöljy. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Nestemäinen Möller Omega-3 sopii myös henkilöille, jotka eivät halua tai voi niellä kapseleita, esim.