Mafia 2 Remake

Tietoa pelistä Sisältää pääpelin ja mafia 2 remake ladattavat sisällöt. Aikamatka on uskottava ja varsin kiehtova. Voit ostaa tämän pelin monella eri tavalla. Luokat Luokat. Hyppää pääsisältöön. Korjaamoilla autojen värejä ja vanteita voi muokata mielensä mukaan ja myös suorituskykyä on mahdollista parantaa virityssarjoilla. Tehtävän onnistuttua Falcone päättää tehdä Vitosta ja Joesta mafian täysjäsenet.

Arvostelu: Mafia II on yhä hyvä peli, mutta sen remasterointi on kustu konsoleilla pahasti

Takkuileva ruudunpäivitystä on anteeksiantamatonta kymmenen vuotta vanhassa pelissä, mafia 2 remake vaikka se ei kokemusta täysin pilaa, ei se sitä myöskään paranna. Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. Uutinen 3 Räiskintäjätti palaa Steamiin ja Warzone 2. Ääninäyttelijät saavat klassikkotarinan aivan uudenlaiseen eloon ja tämä kymmenentuntinen onkin parhaimpia popkulttuurin mafiatarinoita. Tarina on yhtä herkullinen kuin alkuperäisessä Mafiassa, mutta nyt kaikki on vain monin kerroin siistimpää.

mafia 2 remake

Mafia II: Definitive Edition

The Teksas Chain Saw Massacre -peli näyttää uskolliselta elokuvien tyylille. Olisi ollut kiva, jos kehitystiimi olisi uusioidessaan pureutunut myös alkuperäisen pelin ongelmiin. Vito tappaa kiduttajat ja vapauttaa vangit, joista Frankie on kuollut. Luitko jo nämä? Koska kaikki on tehty aivan uusiksi, on elämys samaa tasoa kuin Resident Evil 2 Remaken kanssa. Mafia II: Definitive Edition tuntuu vanhanaikaiselta peliltä, enkä nyt tarkoita vain sitä, että kolmannen persoonan räiskintäpelit ovat kehittyneet viimeisten kymmenen vuoden sisällä.

core i5 10400k

Mafia II – Wikipedia

Illusion EnginePhysX. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Mafia 2 remake oli tarkoitus viedä kuulusteluihin vastaamaan kiinalaisiin liittyviin kysymyksiin, mutta Joe onnistui kuitenkin pakenemaan autosta. Mafia II: Definitive Edition -arvostelu on julkaistu alkujaan Pelaaja-lehden kesän tuplanumerossa Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Kun kymmenen vuotta vanhan pelin ruudunpäivitys tippuu nykykonsoleilla toistuvasti kahdenkymmenen tietämille jopa Pro- ja X-malleissa, on jossain menty pahasti pieleen. Mafia 2 remake saavat klassikkotarinan aivan uudenlaiseen eloon ja tämä kymmenentuntinen onkin parhaimpia popkulttuurin mafiatarinoita.

Mafia II: Definitive Edition / Arvostelut /

Kun Mafia II ilmestyi vuonna , se oli monelle pelaajalle karu pettymys, enkä ollut siitä tippaakaan yllättynyt. Joe ja Vito taistelevat tiensä hotellin parkkihalliin, jossa pakoautokuski Marty on ammuttu kuoliaaksi. Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio. Viimeaikaiset arvioinnit:. Mafia III :n lopussa eräässä kohtauksessa kuitenkin esiintyy Leo Galanten autonkuljettaja, jonka ulkonäkö ja vaatetus täsmäävät Joeen, joten on hyvin todennäköistä, että kyseinen autonkuljettaja onkin todellisuudessa Joe. Pommi räjähtää kuitenkin liian aikaisin ja kylpyhuoneessa ollut Clementen mafiaperheen johtaja Alberto Clemente selviää hengissä.