Macbook Pro 13 M1 2020

Laadukas Retina-näytöt toistaa kuvat yksityiskohtaisina, aidontuntuisina ja tietysti terävinä ja selkeinä. Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Todennäköisesti kyseessä oli siis yksittäinen poikkeustapaus. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Kovempi käyttö luonnollisesti kuluttaa akkua selvästi enemmän. Sisäinen suojaus torjuu haitta­ohjelmia ja viruksia, ja voit vapaasti valita mitä jaat ja miten. Ominaisuus on erityisesti valokuvaajille sekä videoita editoiville elintärkeä.

Apple MacBook Pro 13” M1 256 Gt -kannettava, hopea (MYDA2)

Huippunopea M1-siru määrittelee tehokkuuden uudelleen Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta virta ei lopu kesken Tyylikäs Retina-näyttö takaa terävät tekstit, kirkkaat valkoiset, tummat mustat ja erinomaisen resoluution Väri: Tähtiharmaa. Jos olet jo menettänyt sydämesi macbook pro 13 m1 2020 MacBook Pro -mallien tuntumalle ja muotoilulle, saat rahallesi parhaan mahdollisen vastineen. Kyseessä on Applen kokonaan itse luoma 5 nm:n teknologiaan perustuva prosessori, jossa on mukana integroitu näytönohjain. Nopeampi kuvien ylösskaalaus Se on Applen suosituin ammattitason kannettava. Mukana on jälleen TouchBar, joka on näytön yläreunassa kulkeva kapea kosketuspaneeli. Jos säikähdit päätöstä siirtyä kokonaan uusiin prosessoreihin, huolen voi onneksi unohtaa.

macbook pro 13 m1 2020

Applen pienikokoinen MacBook Pro sai ison päivityksen

Saatavuus: Tuotetta varastossa. Kun otimme laitteen paketista, pääsimme käyttämään sitä suoraan ilman tarvetta lataukselle. Cinebench: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Geekbench 5: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Akkutesti TechRadarin elokuvatesti : 13 tuntia ja 22 minuuttia. Katso hinnat. Yleinen kuvaaminen. Toimisto

maailman paras pelihiiri

Arvostelussa Apple MacBook Pro 13″ (M1, ) | TechRadar

MacBook Pro 13″ M1, on Applen kiinnostavimpia läppäreitä vuosikausiin. Nopeampi leikkauskohdan tunnistus 7. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Se esittelee tarvittavia pikatoimintoja ja oikopolkuja sovelluskohtaisesti, joten painikkeet ovat aina tilanteeseen sopivia. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Näin peleillä ja projekteilla on käytössään jopa kahdeksan erillistä ydintä. M1:n näytön­ohjaimen ansiosta MacBook Pro painii täysin omassa sarjassaan.

Apple MacBook Pro GB M1 (Space Gray) | Telia

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Markus Mesiä on teknologia- ja pelitoimittaja, joka on viimeisen vuosikymmenen aikana kirjoittanut useisiin kotimaisiin medioihin. Esimerkiksi näytönohjaimen tehoja verrattiin edellisen sukupolven MacBook Prohon, joka pyörii 8. Tyylikkäällä Retina-näytöllä kuvista tulee uudella tavalla yksityis­kohtaisia ja aidon­tuntuisia. Kannettava editointistudio. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokumentteja tai järjestelmäasetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Toimitusaika ei tiedossa.