Mac Air Suojakotelo

Hiha, jossa on sisäänrakennettu aurinkosuoja ja yksityisyyden suoja. Enkay MacBook Air Tämä voi olla esimerkiksi, kun tarkistaa sähköpostiviestit, varaa matkoja ja paljon muuta. Pehmeä ja tyylikäs eko-nahkakotelo MacBookille. Holkki on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista suojaa kannettavalle tietokoneellesi.

Tietokonelaukut MacBook Air 13: lle

Kotelossa, joka on valmistettu paksusta ja vahvasta huopakankaasta, on pehmeä kansi aitoa nahkaa. Palautetta sivustosta. Toimitusaika päivää. Jokainen käyttää melko paljon tietokonetta päivittäin joko työskennellessä, opiskellessa tai jopa pelatessa. Usein näet esimerkkejä ihmisistä, joille se on tapahtunut.

mac air suojakotelo

Tuotetiedot

Kannettavan suojakuoret, tietokonelaukut ja oikean tuotteen valitseminen juuri sinulle Valittavana on monia erilaisia vaihtoehtoja käytettäessä MacBook kuoret ja vastaavien suhteen, mitä tulee näihin suojaaviin lisävarusteisiin. Jos olet valinnut läppärillesi uuden suojakotelon, näppäimistösuojauksen tai muun suojavälineen, on aika varustaa se jollain muulla kätevällä lisävarusteella, joka parantaa käyttökokemustasi. Jos toisaalta olet kiinnostunut jopa paremmasta MacBook Pro suojauksesta, joka suojaa loistavasti kolhuilta ja naarmuilta, kannattaa ehkä harkita, että klassiset kannettavan suojakotelot ja kuoret läppärillesi otettaisiin käyttöön. Mac » Macbook Air 13 » Tietokonelaukut. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

la roche intense yeux

Kuoret ja suojaus – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Onko MacBook Air 13 – tai Pro tai muu läppäri, niin läppärin suojakotelo ja niiden ideana suojata sinua, se on hyvä ehdotus, mutta jos se ei iske makuhermoihisi, meillä on ehdotus. Tietokonereppu, jossa on paljon tilaa. Se on uskomattoman turhauttavaa, mutta onneksi esimerkiksi MacBook kuoret auttavat suojaamaan siltä. Palautetta sivustosta. Enkay MacBook Air 13″ Muovikotelo. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Mac air suojakotelo opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

Osta tietokonekotelot MacBook Air lle – suuri valikoima

Tsekkaa kätevät muistikortit ja muut kannettavien tarvikkeet halvalla verkkokaupastamme! Beige – Monitoiminen – voidaan käyttää tavallisena kotelona, aurinkosuojana ja yksityisyyden suojana. Löydä edullisimmat hinta. Tyylikäs holkki 13 ”kannettaville tietokoneille, joka sisältää myös holkin hiirellesi. Tumman harmaa –