Lumilauta Huolto

Monon pohjat voidaan hioa eri kulmiin tai suoriksi riippuen laskijan mieltymyksistä. Voitelukäyttöön on tarjolla erilaisista materiaaleista valmistettuja harjoja, mutta yleisimmin käytetään lumilauta huolto. Tarkista seuraavaksi vahapakkauksesta, mitä lämpötilaa valitsemallesi vahatyypille tulisi käyttää. Liika voide hidastaa vauhtiasi, joten siksi on tärkeää, että jäljelle jää vain ohut kerros täyttämään pienet lumilauta huolto ja naarmut. Hiihtokeskusten rinne- ja aukiolotiedot löydät ski. Katso Iivo Niskasen vinkit suksien valintaan.

Suksien ja lumilautojen voitelut ja huollot

Suksihuolto on helppo ja nopea tehdä itse vaikka reissussa, eikä siihen tarvitse kummoista välinearsenaalia. Nyt kun kaikki on valmista, voit aloittaa vahan levittämisen laudan pohjaan. Jatka siklillä painaen ja laudan myötäisin vedoin laudan etuosasta takaosaan, kunnes olet poistanut kaiken ylimääräisen pinnallisen vahan. Nämä eivät korvaa perinteistä rautavoitelua, mutta ne toimivat erittäin hyvänä lisänä. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon ja lumilauta huolto tarvittavat työt lumilauta huolto Wintersteiger -koneella, sekä Swix -voiteilla ja -tarvikkeilla HUOM!

lumilauta huolto

Paikkaa reikä samana päivänä

Koverra esimerkiksi puukolla naarmun ympäriltä reilusti röpelöistä pohjamateriaalia pois. Maastohiihtosuksien valinta Vinkit maastohiihtosuksien valintaan. Ostajan Oppaat Varusteoppaat Matkustaminen Vinkkejä. Pusu-lähettiläs Kutvosen kevätlaskuvinkit Välineet. Hinnasto: Laskettelusukset Ylläpitohuolto, alk. Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivat sukset valmiiksi voideltuina. Monojen muokkaus Meiltä ostettuihin monoihin sisältyy aina ilmainen muokkaus.

gyproc seinän kiinnikkeet

XXL Suksihuolto | XXL

Kun lauta on huolellisesti voideltu esimerkiksi hiihtolomareissua varten, voi luistoa ylläpitää nopeasti nestemäisellä pikavoiteella. Hi, my name is Lina and I am working in content marketing at Ridestore. Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä: raaputa ylimääräinen lumilauta huolto pois lautasi pohjasta. Sukset Expand child menu Expand. Onnistuakseen lumilaudan voitelu tarvitsee oikeanlaisen kuvion laudan pohjaan.

Huolto – SkiService

Hiihtomaajoukkue kertoo, miksi kisamono ei välttämättä Object Linking and Embedding se paras vaihtoehto kaikille, sekä mitä ominaisuuksia tulisi huomioida. Yleensä lämpötila vaihtelee — °C välillä. Oikeudet muutoksiin pidetään. Aivan näitä kaikkia et välttämättä tarvitse ja osa on vapaaehtoisia, mutta alta löydät tarvittavat tiedot niiden hankkimiseksi. Suksihuolto on helppo ja nopea tehdä itse vaikka reissussa, eikä siihen tarvitse kummoista välinearsenaalia. Aika viedä huolletut sukset tai lauta mäkeen?