Lumene Cc Voide Sävyt

Oon testannu eri siveltimiä ja lisänny kosteutusta ennen. Ilia on sarja jossa kaikki tuotteet ei täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä, en siis halua käyttää sitä. Värejä on pieni valikoima, yksi vaalealle, yksi keskivaalealle ja yksi tummalle iholle. Kantokyky kummallakin puolella oli yhtä hyvä, lukuunottamatta salipäivää, jolloin meikkipohja hieman suli puuteroimattoman puolen suupielijuonteen kohdalla. Miracle Skin Perfector rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Lumene CC-voide

Heippa Anette! Ei, en Object Linking and Embedding vielä. Salin jälkeen oli selvää, että CC kesti paremmin. Suosittelisitko tuotetta? Miinuksena värivalikoiman suppeus. It Cosmeticsin peitevoide on huippu! Kauden suosikit.

lumene cc voide sävyt

Hyvinvointi

Moikka Sara! Marraskuu 25, Itse en paljoa peittävää vaikutusta meikkivoiteelta kaipaa joten tämä on juurikin hyvä tarpeisiini. Ihana arkituote! Heippa Nanna! Peitekyky on toisaalta erinomainen ja sopii myös hyvin kuivalle iholle!

huawei watch gt 2 price

Sokos – Lumene-asiantuntijan vinkit meikkivoiteen valintaan

Tämä CC-voide niin kuin muutkin CC:t ovat aika kosteuttavia sorttia, joten se ei korosta kuivia kohtia kasvoilla tai keräänny silmänalusille. Plussaa annan aurinkosuojasta! Anne-Maria Emotion Rovaniemi. CC-voidetta on kolmea eri sävyä; Light, Medium ja Deep.

LUMENE CC-voide SPF 20 – BB ja CC-voiteet –

Ootko sellasta siis tehnyt? Ekalla kerralla laitoin sità ihan liikaa, sehàn onkin ihan àlyttòmàn riittoisaa. Erittäin erittäin hyvä tuote! Sokos Turku Wiklund. Aivan peiteaineen tavoin CC ei silmänalusia peitä kuten kuvasta huomaa, mutta peittävämpää tämä on kuin Lumenen BB.