Luisteluhiihto Sauvat Pituus

Suomen Hiihtoliitto ry Valimotie 10 Helsinki Kaikki yhteystiedot. Laskettelusuksien pituuteen vaikuttavat laskijan ikä, koko, taitotaso, laskumaasto sekä suksimallin ominaisuudet. Kirjaudu sisään Rekisteröityminen. Tärkeintä on löytää hyvä suksipari. Nämä seikat parantavat suksen hallintaa luisteluhiihdossa.

Näin valitset maastohiihtosauvat

Kuinka pitkää sauvaa esim. Share More sharing options Sauvan pituuden voi mitata samoilla välineillä säännön Mikäli kilpailun taso tai tuomarineuvoston päätös ks. Vapaan hiihtotavan kilpailuissa sauvan pituus voi olla maksimissaan yhtä suuri kuin hiihtäjän oma pituus.

luisteluhiihto sauvat pituus

Perinteisen sauvat

Tee Tilauksesi. JuoksiJanne Lähetetty 6. Minulla on sauvan pituuden tarve kasvanut vuosien myötä, ilmeisesti tekniikka muuttunut siihen suuntaan. Link to comment Share on other sites More sharing options Joo kiitos vinkistä, saatanpa kokeillakin. Taulukon sauvoista lyhyempi vaihtoehto on aina turvallisempi valinta, mikäli kokemusta ei vielä OLE ja sauvojen käyttäjä on lajin parissa vasta-alkaja. Sign in here.

90-luvun pc pelit

Hiihtosauvan pituus – Näin valitset oikean suksisauvan

Jäykkyys ja pitoalue vaikuttavat sekä suksen pitoon että luistoon. Mutta tuskin tämä kaikilla luisteluhiihto sauvat pituus tarkkaa säätämistä vaatii. Alla oleva taulukko on ohjeellinen pituustaulukko pienille hiihtäjille. Myös luisteluhiihdossa tulee huomioida sauvan jäykkyys, jotta työntöön saadaan tarpeeksi voimaa. Varusteet kuntoon Hiihdosta saa eniten irti oikeanlaisilla välineillä. Lähetetty 6. Sisältää verot.

Varusteet kuntoon – Suomen Latu

Luistelusauvojen oikea pituus saadaan kertomalla 0,9 hiihtäjän pituudella. Kirjaudu ulos. Mittauspisteen läheisyyteen tulee kiinnittää näkyvälle paikalle taulukko, josta voi tarkistaa korkeimman sallitun sauvan pituuden suhteessa omaan pituuteen. Luisteluhiihtomono on jäykempi myös pohjasta. Tuntuu, että nysillä voi hiihtää mukavasti vain silloin, jos on oikeasti jumalattoman rankka maasto. Tärkeintä on löytää hyvä suksipari.