Logitech Hd Pro Webcam C930

Liitäntätyyppi : USB. Teräväpiirtoisen videon tarkkuus on p ja kuvataajuus 30 kuvaa sekunnissa. Logitech on sitoutunut mahtaviin asiakaskokemuksiin tavoilla, jotka ovat kestäviä planeetalle ja yhteiskunnalle. Back to school. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Päivitetty

Logitech C930e 1080p -yritysverkkokamera

Logitech Zone Wireless Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus. Rajaa itsesi ja työtilasi täydellisesti laajalla, lävistäjältään 90 asteen kuva-alalla, teräväpiirtoisella automaattitarkennuksella, panoroinnilla, kallistuksella ja nelinkertaisella teräväpiirtozoomauksella. Tarkennustyyppi: automaattinen tarkennus. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Sulje Siirry kassalle. Vääristymättömän laajakuvan ja monipuolisen digitaalizoomauksen ansiosta Ce:llä on helppo esitellä tietoja valkotaululla ja fyysisiä esineitä logitech hd pro webcam c930.

logitech hd pro webcam c930

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Ota yhteyttä Etkö vieläkään OLE saanut vastausta? Kysy lisää myynnistämme Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Johdon pituus. Ce on sertifioitu Skype for Business- ja Microsoft Teams ® -käyttöön. Webcam Ce 5. Automaattinen tarkennus.

lego auto spiderman

Logitech Ce p -yritysverkkokamera laajakuvaobjektiivilla

Vääristymättömän laajakuvan ja monipuolisen digitaalizoomauksen ansiosta Ce:llä on helppo esitellä tietoja valkotaululla ja fyysisiä esineitä kamerassa. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Kiinnitettävä suojasuljin. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Kiinteä mikrofoni: stereo, kaksi pallokuvioista.

Logitech CE HD web-kamera, hinta 89 €

Rekisteröi tuote. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Verkkokaupan maksutavat:. Windows yhteensopivuus : Kyllä. Kameran tarkkuus megapikseleinä: 3.