Logitech G Pro Pelikuulokkeet

Liikkuminen ja ulkoilu. Viimeksi katsomasi tuotteet. Puolenkuun Pelit. PC-johdon pituus : 2 m. Lisää Immerse-ominaisuuden voima Logitech G -kuulokemikrofoniisi ja muuta korvasi tappaviksi aseiksi. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. PC-tietokone Universal Serial Bus-portilla.

Logitech G Pro, pelikuulokemikrofoni

Kerro, niin korjaamme asian. Rekisteröi tuote. Logitech G PRO. Mukana kahden metrin tietokonejohto, jossa on äänenvoimakkuuden säädin ja mikrofonin mykistyskytkin, jotta voit vaieta nopeasti, kun se on tarpeen. Hobby Hall. Leveys : 94 mm. Veikon Kone.

logitech g pro pelikuulokkeet

Tuotteen kuvat ja videot

Toimitusaika varastossa 6 kpl. PC-johdonjakaja : mm. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Muodon muistavasta vaahtomuovista ja melua vaimentavasta keinonahkasta valmistetut korvatyynyt takaavat lyömättömän käyttömukavuuden pitkissäkin pelisessioissa.

filorga eyes

Logitech G Pro pelikuulokemikrofoni, hinta 75 €

Katso kaikki kuvat Tämän palautteen perusteella tiimimme pystyy luomaan parhaat mahdolliset ammattilaistason varusteet. Viimeksi katsomasi tuotteet. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Ulkoinen Universal Serial Bus-äänikortti DAC tarjoaa kristallinkirkkaan digitaalisen signaalinkäsittelyn ja takaa turnaustason äänentoiston ja puheviestintäominaisuudet. Tehty ammattilaisten kanssa ammattilaisille. Tilaa Logitech G.

Logitech G PRO X -pelikuulokkeet | Telia

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Xbox Series X, pelikonsoli. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Katso kaikki kuvat Näytä usein kysytyt kysymykset.