Logitech G Pro Näppäimistö

Tilaa Logitech G. Tekniset tiedot. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Logitech G Pro pelinäppäimistö pohjoismainen. Pelaa voitosta. Odota hetki

Logitech G Pro Gaming Keyboard Clicky (Pohjoismainen)

Käytön aloittaminen. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Pinterest Sähköposti. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti.

logitech g pro näppäimistö

Tuote-esittelyjärjestelmä

Suunniteltu voittamaan yhteistyössä maailman parhaiden e-urheilijoiden kanssa. Voit mukauttaa PRO X -näppäimistön sormenpäihisi sopiviksi kolmella irrotettavalla kytkimellä. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Logitech G Pro -pelinäppäimistö on suunniteltu täyttämään kaikki esports-ammattilaisten vaatimukset. Hintakehitys Korkein hinta.

fa stick deodorant

Logitech G Pro näppäimistö, hinta 80 €

Ammattilaistasoiset Clicky-kytkimet tuottavat kuuluvan naksahduksen ja sormenpäissä tuntuvan selkeän palautteen ja painalluksen. Koska numeronäppäimistö on jätetty pois ja sähköjohdon voi irrottaa, hiiren liikkeille jää enemmän tilaa ja näppäimistö kulkee vaivatta mukana maailmalla. Pyydä tukea. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Näppäimistömakrot ovat yleensä kiellettyjä turnauksissa. Kolmen asetusvaihtoehdon avulla voit kallistaa näppäimistön juuret sopivaan kulmaan. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

Mekaaninen Logitech G Pro X -pelinäppäimistö vaihdettavilla kytkimillä

Windows® 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä, MacOS Johdon voi irrottaa kuljetuksen ajaksi. Kampanjahinta 79,90 on voimassa Toimitusaika 1 päivä. Kolmen asetusvaihtoehdon avulla voit kallistaa näppäimistön juuret sopivaan kulmaan. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.