Logitech Brio Vs Streamcam

Logitech Zone Wireless Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus. Voit valita kolmen eri katselukulmanvälillä, minkä lisäksi tarjolla on sulava p 60 FPS -vaihtoehto sekä videopalavereita parantava HDR-tila. Ota yhteyttä Etkö vieläkään OLE saanut vastausta? Voit käyttää videoneuvottelu- suoratoisto- ja videotallennussovelluksiasi kaikissa valaistusolosuhteissa. Edistyksellinen p-tarkkuuksinen yritysverkkokamera H.

Obsbot Tiny 4K PTZ Webcam

Case color Black. Verkkokamera vakavasti otettavaan striimaukseen. Silti hyvän ja huonon mallin välillä on paljon muitakin ominaisuuksia. Näytä usein kysytyt kysymykset. Mallin p HD -resoluutio sekä erinomainen valaistus- ja värikorjaus antavat rahalle erinomaisen vastineen. Suuret kuvataajuudet soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan hidastuksia tai erittäin sujuvaa videosuoratoistoa.

logitech brio vs streamcam

Miksi tilaisit Telialta?

Salasanan kirjoitus Windows 10 -tietokoneella on mennyttä aikaa. Nyt kun tilanne maailmalla on hieman vakaantunut, parhaita webkameroita on taas saatavilla kaupoista. Voit unohtaa salasanojen näppäilyn Windows 10 -tietokoneella: kirjaudu sisään katsomalla BRIOn objektiiviin. Juuret tämän takia halusimme luoda katsauksen siihen, mitkä Internet-kamerat tarjoavat rahalle parhaan vastineen. Dimensions: 58 x 89 x 58 mm Weight: 0.

logitech k270 drivers

Paras webkamera arvostelimme parhaat lisälaitteet etäpalaverien kuvayhteyteen | TechRadar

Yritystiedot · Yksityisyyssuoja. Näytä käännös. Laatu ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan parhaat asetukset vaativat myös tietokoneelta tehoja. Ominaisuudet: Äänenvaimennus, valonkorjaus, Zoom- ja Skype-yhteensopiva. Network capable No. Se ei puske teknologiaa äärimmilleen, vaan keskittyy edulliseen hintaan ja hyvään suorituskykyyn.

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight 3

Voit myös poistaa pidikkeen ja kiinnittää kameran kolmijalkaan kiinteän kolmijalkaliitännän avulla. Lävistäjältään 78 asteen esiasetus paljastaa enemmän: keskustelukumppani saa kuvan ympäristöstäsi, mutta katsekontakti säilyy. Se onkin erinomainen valinta Zoom- ja Skype-videopuheluihin ja takaa hyvän kuvanlaadun. Kiinnitettävä suojasuljin. Kuva-ala lävistäjän suunnassa.