Lisävalo Led

Saat lisävalo led merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. Genesis on X-Visionin kaareva LED lisävalotanko, joka tarjoaa parempaa näkyvyyttä niin kauas kuin lähellekin. Lisävalot ja työvalot kpl. Tehokas BFL Frameless Slim -lisäkaukovalo on kompaktin muotoilunsa ansiosta tyylikäs valinta jokaiseen autoon. Lisävalopaneelilla siis nostat autosi ja ajoneuvosi käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle, lisäksi lisävalopaneeleilla nostat huomattavasti ajoturvallisuuttakoska näköalue lisävalo led laajempi, tarkempi ja pidempi. Yli erilaista lisävaloa jokaisen budjettiin sopivilla vaihtoehdoilla.

Led-lisävalot

Kannattaako valita perinteinen lisävalopaketti vai uppoasennuspaketti? Oma tili Kirjaudu sisään. Tämä innovaatio on ainutlaatuinen maailmassa. Led-lisävalot ovat edullinen panostus pimeällä ajamisen turvallisuuteen lisävalo led mukavuuteen. Uudemmat autot sisältävät monipuolisesti eri turvavarusteita. Miksi laittaisin ledvalopaneelin autoon tai työkoneeseeen? Mullistavan tehokas lisävalopaneeli tyylikkäällä parkkivalolla.

lisävalo led

Lisävalo Purelux Black Boost C560 – Kaareva / 56 cm / 200W / Ref. 40

Auton LED-lisävalot. LED-lisävalot sopivat myös sellaisenaan sekä 12V- että 24V-järjestemiin. Useimmissa lisävalopaketeissamme on valittavana kaksi telinevaihtoehtoa – perinteisellä kilpitelineellä varustettu paketti, jolloin lisävalo asennetaan rekisterikilven päälle, tai uppoasennuspaketti, jolloin lisävalopaketti asettuu rekisterikilven alapuolelle. Ohjainlaite asennetaan suoraan auton CAN-väylään, joten asennus suositellaan teetettävän CAN-väylätekniikan hallitsevalla asentajalla. Oma tili Kirjaudu sisään.

converse all star high black

LISÄVALOT HALVALLA –

Listalta voi erota koska vain. Myymälämme sijaitsee Oulussa. Perinteiset halogeenilisävalot alkavat pikkuhiljaa väistyä edistyneempien teknologioiden tieltä. Asennetaan rekisterikilpi takaisin ja kiinnitetään lisävalot lisävalotelineeseen. Led-lisävalopaneeleista tai pyöreistä led-lisävaloista löydät monenlaisilla valokuvioilla ja tehoilla varustettuja lisävaloja, ja koon puolesta paneeleita löytyy 20cm lähes 1,5m pituiseen valoon asti. Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, lisävalo led ym.

Lisävalot | elektroninen kauppa

Lisäksi haluaako lisävalolla nähdä enemmän kauas, vai tienpientareet paremmin. Lue lisää evästeistä. K27 HEAT ei mene talvella tukkoon, sillä lasissa on lämmitystekniikka. Lisävaloteline helpottaa lisävalojen asentamista Tukeva, metallinen lisävaloteline asennetaan rekisterikilven alle. Ryöstöliitin ottaa alkuperäisestä johdosta kontaktin ja saa näin herätevirran releelle.