Lip Care La Roche Posay

Tuotteen koostumus. La Roche-Posay Cicaplast Lips Barrier Recovery Balm huulivoide rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa rohtuneita huulia, nenänpieliä ja suunympärysaluetta. Beeswax softens the lips. Huulivoide lievittää ihon kuivumista ja hilseilyä sekä huulia kuivattavien lääkkeiden sivuvaikutuksia. Kuulemme mielellämme mitä mieltä olet tästä tuotteesta – Object Linking and Embedding ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun! Jätti kalvon, joka kului pois tunnissa ja huulet edelleen rutikuivat. Product Title määrä: Välisumma: x tuotetta ostoskorissasi.

La Roche-Posay Cicaplast Lips Huulivoide 7,5 ml

Related Posts. Sosiaalinen media. Karitevoita ja pantenolia sisältävä voide jättää iholle suojaavan kalvon sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Huomioithan, että kaikki arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita. Piilolinssinesteet Kuivat silmät Silmälaput ja suojalasit Silmien huuhtelu Ärtyneet tai väsyneet silmät. Lisätietoa valmistajan tuotesivuilla.

lip care la roche posay

Asiakasarviot: La Roche-Posay Cicaplast Lips Huulivoide 7,5 ml

Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Lisää Palovammojen hoito Sidetarpeet Kylmä- ja lämpöpakkaukset. Virhe, yritä uudelleen Yritä uudelleen. Jotain meni vikaan! Lukulasit Lääkeannostelijat ja säilytystuotteet Lääkelasit ja ruiskut Pinsetit, punkkipihdit ja suurennuslasit Filtterit, suojat ja hansikkaat Turvatuotteet ja heijastimet Vanut ja vanupuikot. Kuluu nopeasti pois.

5 w 40 mobil

La Roche-Posay Cicaplast huulivoide – Yliopiston verkkoapteekki

Tilaat nyt uutiskirjettämme! Payment will be taken every month. Super hyvä huulivoide käyttäjältä Anonyymi päiväys: Kuumemittarit Verensokerimittarit ja liuskat Verenpainemittarit. Monet huulivoiteet testanneena, voin sanoa että tämä on oikeasti hyvä pitkävaikutteinen kosteuttaja huulille. Halkeilevien huulten tehovoide! Tämä voide pitää huulet notkeina ja hyvännäköisenä myös ”ärtyneinä” päivinä.

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST LIPS BARRIER RECOVERY BALM 7,5 ML | Yliopiston Apteekki

Hyvä huulivoide käyttäjältä Anonyymi päiväys: Tuotteen kuvaus Ravitseva ja rauhoittava huulivoide rohtuneille ja ärtyneille huulille. Related Posts. Arvostelun otsikko. Katso saatavuus apteekeissa Katso toimitustavat. Lisää Palovammojen hoito Sidetarpeet Kylmä- ja lämpöpakkaukset. Oma tili.