Linnmon Pöytä

Pöydässä pientä kulumaa ja pintanaarmua. Nouto Jätkäsaaresta! Kaapin linnmon pöytä Pöydän alaraajat Sängyn alaraajat Runkopatja jalat Kynttilän jalat. Ikea valkoinen pöytä, korkeakiilto. Nouto lauantaihin mennessä. Hinta 0 – 10 51 – – – – Alaraajat Grebbestad musta.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Kuvaus Kun valmis reiät jalat, helppoa asennusta varten. Pituus mm ja jatkopalalla mm. Hinnat ovat peräisin sivustot IKEA kyseisissä maissa. Pienen painonsa ansiosta se voi kuljettaa suuria määriä, mikä aiheuttaa vähemmän haittaa luonnolle. Linnmon pöytä alaraajat 70cm ja levy 3cm.

linnmon pöytä

Ikea pöytä (musta-valkoinen)

Siistissä kunnossa, ei vaurioita. Lisätiedot Pieni mutta korkea pöytä. Levy on valkoinen, alaraajat hopeita. Pieniä käytönjälkiä, mutta hyvässä kunnossa. Valkoinen Ikea-pöytä.

macbook air 20

IKEA LINNMON / ADILS Pöytä, Vihreä/valkoinen, x60 cm | Linnmon adils, Ikea, Ikea linnmon desk

Pinnassa läheltä katsottuna näkyy joitain jälkiä, kauempaa ei. Lisätiedot Valkoinen Ikean Thyge pöytä korkeussäädettävillä jaloilla. Lisätiedot Pidennettävä valkoinen pöytä. Voin peittää jäljen valkoisella kalustemaalilla, jos ostaja niin haluaa. Valkoinen ruoka pöytä metalli jalalla.

Ikea pöytä valkoinen –

Puun tuntuista muttei täyttä puuta, eli kevyt. Lisätiedot Myydään Ikea Pöytä. Käytönjälkeä ja kulumaa löytyy. Ikea Oppeby valkoinen pöytä. Nouto Helsingistä. Tuotteen kuvaaminen: Muotoileva design kohtaa massiivipuun ja kestävyyden!