Lindex Talvitakki Lapset

Kommentit Lasten puvut cm. Kyselyt viestillä Tori. Takki on erittäin söpö ja kun otetaan huomioon sen hinta, tämä on erittäin hyvä tuote. Ei käytönjälkiä! Takissa on hienoja yksityiskohtia, kuten kylkihihansuut, joissa on peukaloreiät, ja irrotettava huppu, jossa on tekoturkis. Lasten shortseja, cm.

Lindex kannatteli Stockmannin joulumyyntiä

Se on lämmin ja pehmustettu sekä veden- ja tuulenpitävä. Tässä suosittelemme joitakin parhaita talvitakkeja lapsille eri hintaluokissa! Tarkenna Järjestä. Eli reimat on kai sitten ihan roskalaatua, kaikki muu taitaa olla parempaa. Saatavia kokoja noin vuotiaille lapsille. Se sopii hieman vanhemmille lapsille, noin 7-vuotiaista vuotiaisiin.

lindex talvitakki lapset

Ei kampanjoita käynnissä

Facebook Twitter WhatsApp Tykkää. Lapsella nyt käytössä kirpparilta hankittu fix takki-housut-ulkoilupuku, enkä sitä enää takaisin aiemmin lapsen käyttämään reimateciin vaihda. Takki voidaan toimittaa Lappeenrantaan. Kuriksia ne eivät korvaa tietenkään. Suomalainen Reimatec tunnetaan lämpimistä ja kestävistä lasten talvivaatteistaan, ja tämä on yksi heidän monista upeista talvitakeistaan. Didrikson-takissa on tietenkin käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten heijastimet, irrotettava huppu ja vetoketjulla suljettavat taskut. Reima lasten toppahousut cm.

falken eurowinter van01 review

Lasten talvitakki Pirkko Black – Reima | Leather jacket, Military jacket, Motorcycle jacket

Takissa on takana hieman lisäpituutta, jotta takki pitää myös alaraajat lämpimänä. Toinen loistava takki, joka on sekä kevyt että joustava, on Lindberg Anorak. Todella uskomatonta laatua ovat. Lindex talvitakki lapset Fixiä ja Kaksia löytyy alesta kuin Reimatecia, Reimalla yleensä aina tosi nihkeät ale-prosentit, Lindexillä taas hyvät! Meidän mielestämme Didriksons Lun -talvitakki on monella tapaa täydellinen lasten talvitakki.

lindex – Hakumenettely –

Kestävyyskin loistava. Siinä on myös hyvä sisätasku, joka voidaan sulkea tarranauhalla. Takissa on takana hieman lisäpituutta, jotta takki pitää myös alaraajat lämpimänä. Tuoteselosteessa lukee että ovat vedenpitävät ja saumat ovat teipatut mutta heti huomasin ettei ne pidä vettä. Talvitakki cm.