Liikkuva Taustakuva Tietokoneeseen

Windows 11 Windows 10 Windows 7 Lisää Lataa Plants vs Zombies: Garden Warfare -teema. Lataa Yhteisö esittelee: Arjen kauneutta 2 -teema. Lataa Pilvet-teema. Lataa Kauniit kukat -teema.

Lataa 100 upeaa taustakuvaa tietokoneellesi

Palauta salasanasi. Lataa Huurrelähikuvat-teema. Oliko näistä tiedoista hyötyä? Kun avaamme sovelluksen ensimmäisen kerran, meidän on annettava sijaintimme ja valitse animoitu teema, jota haluamme käyttää taustakuvaksi, taustakuvaksi, joka muuttuu kellonajan mukaan. Voit ladata ja asentaa tämän ohjelman tietokoneellesi ja valita suosikkianimaattiset taustakuvat työpöydälle. Lataa Liikkuva taustakuva tietokoneeseen esittelee: Flora 2 -teema.

liikkuva taustakuva tietokoneeseen

Näin vaihdat tietokoneen taustakuvan

Tekijänoikeuksien mukaan et saisi ottaa muiden kuvia ja tallentaa niitä tietokoneellesi, ellei asiasta OLE sovittu erikseen. Lataa Yhteisö esittelee: Kaupunkimaisemat -teema. Lataa Serbian maisemia -teema. Lataa Zune-hahmot-teema. Lataa Hylkyjä meren syvyyksissä -teema.

mac a1369

Liikkuvien taustakuvien asettaminen tietokoneelle | Mobiilifoorumi

Lataa Vihreä saari -teema. Vaikka animoituja taustakuvia lopeta toisto, kun työpöytä ei Object Linking and Embedding näkyvissäsovellus vaatii vähintään 4 Gt RAM -muistia liikkuva taustakuva tietokoneeseen näytönohjaimen, jossa on 1 Gt videomuistia, koska tietokone on 8 Gt RAM -muistia ja 2 Gt videota. Lataa Pako-teema. Lataa Maagiset maisemat -teema. Lataa Saksalainen kesä -teema. Lataa Juhlajääkuutiot-teema.

Työpöydän teemat

Lataa Muinainen Egypti -teema. Lataa Vaihtuvat vuodenajat -teema. Lataa Hongkong Park -teema. Lataa Saksalaiset maisemat -teema. Lataa Höyhenkuvia-teema. KotiMikron Etunurkassa on taustaa , ja niitä käyttämällä voit olla varma, että kuvat ovat laadukkaita ja että sinulla on myös oikeus käyttää niitä.