Lidl Halloween Suomi

Lihapullataikina g g jauhelihaa jauheliha. Tokmannilla oli joku malli kahdessa eri koossa, mutta sen ilme oli liian hönö – olisin tahtonut jotain tyylikkäämpää 😀 Harmi, että karkit oli loppuneet jo 1. Rakas ystäväni oli kuitenkin lähettänyt minulle ihanan yllätyslaatikon, jossa tuo kyseinen lepakon muotoinen kylpypommi oli. Yksittäisillä alueilla tarjouslehti jaetaan jatkossakin Postisen lidl halloween suomi. Lidlin halloweentuotteet tulivat myyntiin lokakuun puolivälin paikkeilla.

Halloween hämähäkit

Teippilajitelman lisäksi tutustuin vihdoin monen hehkuttamiin paukkusokerisilmiin ja näitä tulikin sitten syys- ja lokakuun mittaan osteltua useampaankin otteeseen. Jäin haaveilemaan Yankee Candlen halloweenkynttilöistä, kun niitä ei tosiaan tainnut saada Suomesta mistään. Grillatut parsat ja helppo Lidl halloween suomi. Keskiviikkoisin jaettava lehti löytyy jatkossa pääsääntöisesti kaupunkilehtien välistä. Haaveilin kesällä, että pandemia tarkoittaisi halloweentuotetarjonnan osalta sitä, että juhlakoristeiden sijaan tarjolla olisi teemaan sopivaa kotoilutavaraa, kuten tuoksukynttilöitä ja keittiöpyyhkeitä.

lidl halloween suomi

You’re Temporarily Blocked

Alle viikkoa ennen vapaapäivääni Bat Art katosi Lushin verkkokaupasta, eli se oli kaiketi myyty loppuun. Osa setin korviksista on vähän liian lapsekkaita, mutta niitä voisi ehkä hyödyntää askartelussa. TiiaVee 5. Esimerkiksi Clasulla oli viime vuonna isosti halloween esillä, mutta tänä vuonna he jättivät sen väliin kokonaan. Lähimaksaminen Uunituoretta joka päivä!

mökki kouvolasta

Viikon tarjoukset – Lidl Suomi –

Uutena oli Karkki vai kepponen -pussi, jossa oli tuttuja Ahaa-patukoita teemaan sopivissa kääreissä. Kuten aiemmin kerroin, niin minulla oli lokakuussa lidl halloween suomi arkivapaa, jonka turvin uskaltauduin Helsinkiin suorittamaan ostoslistaa. Nämä olivatkin ainoita sisustusjuttuja, mitä tämän vuoden tarjonnasta ylipäätään tarttui mukaan. Millaisia halloweenostoksia sinä olet tehnyt tänä vuonna? Ainesosia ei lisätty ostoslistallesi. Tykkäys poistettu. Lidlin halloweentuotteet tulivat myyntiin lokakuun puolivälin paikkeilla.

LIDL, Central Finland – Keski-Suomi (+ )

Paikkakunnilla, joilla ei Object Linking and Embedding kaupunkilehteä, tarjouslehti jaetaan muiden lehtien kanssa. Kanasalaatti lasipurkissa. Mietinkin, että oliko tänä vuonna jotenkin vähemmän tarjontaa ja selvästi oli. Tavallaan tylsää, että samaa tavaraa vain paketoidaan eri tavalla, mutta Ahaat on loistavia, joten en valita. Mukaan tarttui sieltäkin tosin vain makeisia.