Lg 75 8k Nanocell Tv

Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Anna televisiosi säilyttää elokuvateatterin taso ja nauti elokuvantekijän visiosta. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Digitaalinen 8K-video vaatii tuen tietyille muodoille. NanoCell, lähes täydellinen.

LG 75NANO966 75″ 8K Ultra HD NanoCell LED -televisio + SN10Y soundbar -tuotepaketti

Vaihda evästeasetuksesi. Määrät ovat rajoitettuja. Uppoudu peliin paremman ja miellyttävämmän kuvan ansiosta. Katso suosikkijoukkueittesi pelejä ultrasuurelta näytöltä, jossa on puhtaat värit ja upea kuvanlaatu. Värit pysyvät tarkkoina Real 8K -tarkkuudella. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri.

lg 75 8k nanocell tv

Samsung 75″ QN900A 8K Neo QLED älytelevisio (2021)

NanoCell-televisiossa on matalampi input lag -viive kuin tavallisessa televisiossa. LG:n α9 Gen4 -tekoälyprosessori analysoi ja optimoi katsottavaa sisältöä koneoppimisen avulla. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. Osta verkossa Osta verkossa. LG NanoCell -televisiotoiminta tekee elämästä paljon mukavampaa.

live futis

LG NanoCell 8K TV – 75” | LG Suomi

Toisin kuin perinteiset, sivulta katsottaessa värejä vääristävät televisiovastaanottimet, LG NanoCell 8K TV säilyttää värit tarkasti katselukulmista molemmilta sivuilta ja edestä myös näytön ollessa suuri. Mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä televisio kiinnitetään aivan seinään kiinni. Melkein loppuunmyyty. Plus Miinus. Melkein loppuunmyyty. Ei tietoja.

LG 8K NanoCell TV | LG Suomi

Syväoppimisalgoritmien avulla α9 Gen3 -tekoälyprosessori 8K analysoi näytön sisältöä näyttääkseen sisällön mahdollisimman mukaansatempaavasti. Automaattinen kuvankäsittely, liikkeenhallinta ja muut asetukset voivat vaikuttaa kuvaan, mutta Filmmaker Mode -toiminnon avulla voit varmistaa helposti, että säilytät elokuvaelämyksen ja näet elokuvan sellaisena kuin se on tarkoitettu. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Nano Gaming Tämä televisiotoiminta toimii hyvin myös pelinäyttönä. Melkein loppuunmyyty. Ei tietoja.