Lg 32lh570u Smart Tv

Mallin mukaan 57 Näyttää ohjelmaoppaan. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t 32LHU. Icecat Live DOC. Mallin mukaan 14 Haluamasi tekstityksen käynnistäminen digitaalisessa tilassa. Jos asennatTV:n jalustalle, varmista, että tuote ei kaadu. Tuotteen siirtämiseen ja purkamiseen pakkauksesta tarvitaan kaksi henkilöä, koska tuote on painava.

LG 32LH570U käyttöohjeet

Tuotenimi 32LHU. Kosteudenpoistoaine on vaarallista nieltynä. HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien siirtämiseen laitteiden välillä. KunTV:tä katsellaan, suosittelemme pysymään vähintään 2—7 näytön halkaisijan etäisyydellä siitä. Sulje paristokotelon kansi.

lg 32lh570u smart tv

*MFL69311712*

Out-of-warranty service fees may apply for diagnosis, parts, and labor. Tämä on normaalia eikä merkki viasta. Mallin mukaan 2 Pika-asetukset Siirtyy pika-asetuksiin. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Kytkee virran pois. Varmista, että sadevettä ei pääse ulkoilmasta tuotteeseen antennikaapelia pitkin.

laptop dell 13.3

LG 32LHU – Tuotetiedot |

Sisältää paristot. Kiinnittäminen seinälle Kiinnitä valinnainen seinäkiinnike varovastiTV:n takapaneeliin ja asenna seinäkiinnike tukevalle seinälle, joka on kohtisuorassa lattiaan. Ei tuloksia. Home Tuki Tuotetuki. Lähdekoodin lisäksi voit ladata kaikki mainitut käyttöoikeusehdot, takuun vastuuvapauslausekkeet ja tekijänoikeusilmoitukset. Jos haluat asentaa tuotteen seinälle, kiinnitäVESA-kiinnitysteline lisävaruste tuotteen takaosaan. Älä näytä tätä enää tänään.

Tuotetiedot LG 32LHU tv 81,3 cm (32″) HD Älytelevisio Wi-Fi Musta (32LHU)

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Jos televisiotoiminta tuntuu viileältä, kuvaruudussa voi näkyä värinää virran kytkemisen jälkeen. HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien siirtämiseen laitteiden välillä. Liiallinen voima voi aiheuttaa naarmuja tai muuttaa tuotteen väriä. Valikon säätäminen KunTV on käynnissä, paina painiketta kerran.