Lenovo Yoga 530 Core I5

Multitronic iTronic Jyväskylä. Päästä luovuutesi valloilleen. Käytä kynää ja mustetta Valinnaisen Lenovo Active Pen -kynän äärimmäinen tarkkuus ja Palm rejection -tekniikka luovat luonnollisen kynätuntuman, joka muistuttaa paperille kirjoittamista. Laturi tulee tietenkin mukaan. Väri: Onyksinmusta Lenovo Yoga pienikokoinen ja tyylikäs 14″ 2-inkannettava, joka on täynnä mahtavia ominaisuuksia. Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset.

Yoga 530 (14″ Intel)

Päästä luovuutesi valloilleen. Yleiset ominaisuudet Suoritin: Intel Core iU 4 ydintä, 1. Akkukesto on mukavat kahdeksan tuntia, joten työpäivän ajan voi olla huolehtimatta liikaa virtalähteestä. Etusivu Valikko Ostoskori 0 Hakumenettely Tili. Tuote on poistunut valikoimasta tai sitä ei Object Linking and Embedding saatavilla. Multitronic Seinäjoki.

lenovo yoga 530 core i5

Valitse kieli — kielitiede

Ei turhia kolmannen osapuolen sovelluksia: Lenovo haluaa tarjota käyttäjilleen mahdollisimman yksinkertaisen ja puhtaan käyttökokemuksen, joten laitteeseen on asennettu Lenovo App Explorer -sovellus, jonka avulla käyttäjä saa itse päättää, mitä sovelluksia koneeseensa lataa. Multitronic iTronic Jyväskylä. Väri: Onyksinmusta Lenovo Yoga pienikokoinen ja tyylikäs 14″ 2-inkannettava, joka on täynnä mahtavia ominaisuuksia. Kun käytät kynää yhdessä Yoga n tehtäväpalkissa sijaitsevan Windows Ink -toiminnon kanssa, voit kirjata ideoitasi uusin tavoin. Joustavat maksutavat.

kramer 280 tekniset tiedot

Lenovo Yoga IKB Touch 14´´ iU/8GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

Salasana Salasana unohtunut? Pudotustestissä kannettava tietokone pudotetaan jokaiselle kulmalleen matalilta korkeuksilta: tässä testissä varmistetaan, että runko on jämäkkä, eikä esimerkiksi näyttö halkea liian helposti. Kolme eri suojaustasoa varmistavat, että henkilökohtaiset tietosi eivät koskaan poistu laitteestasi. Seinäjoki: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon. Tällä hetkellä ei saatavilla Arvioitu toimitus: Tuntematon. Käännä näyttö näppäimistön taakse ja voit käyttää laitetta tablettina.

Lenovo Yoga IKB 14″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 16GB AZERTY – Ranska | Back Market

Windows Ink -työtilan sovelluksien avulla muutat ajatukset luovuuden avulla toiminnoiksi ja käytät tietokonetta ilman näppäimistöä tai hiirtä. Osastot Osastot Asiakaspalvelu. Vaaditaan 65 watin virtalähde. Tästä lähtien näet tuotteissa, kategorioissa ja tuotehaussa varastotilan ok. Pudotustestissä kannettava tietokone pudotetaan jokaiselle kulmalleen matalilta korkeuksilta: tässä testissä varmistetaan, että runko on jämäkkä, eikä esimerkiksi näyttö halkea liian helposti. Näytön avaamis- ja sulkemistesti: kyllä, me avaamme ja suljemme näyttöä niin pitkään, että voimme todeta saranoiden olevan markkinoiden laadukkaimmat. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä.