Lenovo Tab M10 Plus Fhd

Kuoret ja näytönsuojat. Suomi Ohjeita. Saat meiltä myös tableteille alkuperäiset Otterbox tehokuoret, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa paketissa. Tab M10 sisältää usean käyttäjän tilan, jossa eri käyttäjillä voi olla omat sovelluksensa, taustakuvansa ja asetuksensa – käyttäminen on näin selkeää ja turvallista. IPS puolestaan tarkoittaa laajoja lenovo tab m10 plus fhd, joten esimerkiksi leffailtaa sohvan kulmassa voi viettää useampikin katsoja ilman, että sivusta katsottuna kuva haalenee tai ei näy kunnolla. Tilaa tarjouksemme Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd gen) LTE 10.3″ tabletti

Apple konfiguraattori. Tab M10 FHD Plussan stereokaiuttimet ovat suunnattu eteenpäin – eli suoraan sinua kohti mahdollistaen parhaan mahdollisen äänenlaadun. No entäpä laitteen näytön suojaus? Puhelintarvikkeet Kotimainen Suojakalvotukku. Lisäksi tabletissa on sisäänrakennettu teknologia, joka auttaa vähentämään silmien rasitusta.

lenovo tab m10 plus fhd

Tuotekuvaus Lenovo Tabletti Smart Tab M10 FHD Plus 2GB/32GB 10.3´´ Kanssa Asema Alkaen Ladata Fiksu

Tilaa parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi:. Tallennustilaa voi helposti ja nopeasti laajentaa jopa GB microSD -muistikortin avulla! Lähetä viesti. Lisäksi laitteessa on kahdeksanytiminen MediaTek ® Helio P22T Tab -suoritin ja huippunopea WiFi-yhteys, joiden ansiosta se on täydellinen viihdetabletti sekä kotiin että matkoille. Kuoria löytyy taustasuojista tukea antaviin ja pyöriviin koteloihin. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori.

cpu xbox 360

Lenovo Tab M10 FHD Plus WiFi + 4G | Telia

Saat meiltä myös tableteille alkuperäiset Otterbox tehokuoret, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa paketissa. Näitä ostetaan nyt:. Tab M10 FHD Plus sisältää usean käyttäjän tilan, jossa eri käyttäjillä voi olla omat sovelluksensa, taustakuvansa ja asetuksensa – käyttäminen on näin selkeää ja turvallista. Tuotenumero: Ilmoita saatavuudesta. Tulosta ilmoitus.

Lenovo tab M10 FHD Plus, Tablet

Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Tallennustilaa voi helposti ja nopeasti laajentaa jopa GB microSD -muistikortin avulla! Voit surfailla netissä jopa 9 tuntia tai katsella suosikki videoitasi jopa 8,5 tuntia. Ota yhteyttä ilmoittajaan Anna Kuukasjärvi Lähetä viesti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Vain reilun neljän millimetrin kehykset eivät Object Linking and Embedding tiellä käytössä, eivätkä ne lisää turhaan tabletin leveyttä jokaiseen suuntaan.