Lenovo T15g

Prosessorimalli iH. Siirry Lenovo t15g. Palvelut Palvelut. Paino (fysiikka) ja mitat Paino (fysiikka) g. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Näin varmistetaan, että se toimii ääriolosuhteissa.

ThinkPad T15g Gen 2 (15″ Intel) ‑mobiiliworkstation

HD-tyyppi Full HD. Kaikkien ThinkPad-kannettavien tavoin myös T15g testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Siirry Tuoteoppaat. Tuotenimi T15g. Olemme lisäksi lenovo t15g ilmavirran ja lämpökylläisyyden. Vakiokuvasuhde Sisäinen enimmäismuisti GB.

lenovo t15g

Lenovo ThinkPad T15G – suunniteltu tehokäyttöön

Suomi Ohjeita. Products ship within the same business day excl. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Koska kaikenlaista sattuu ja tapahtuu Kaikkien ThinkPad-kannettavien tavoin myös T15g Gen 2 testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. LED-taustavalo Kyllä. The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

chevrolet suburban pickup

Lenovo ThinkPad T15g Gen 2 (20YSMX) yrityksille | Atea eShop

Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Lenovo t15g T15g Gen 2 suojaa tärkeitä tietojasi ThinkShieldillä, sisäänrakennetuilla tietoturvaratkaisuillamme. Lisävaruste: Nano-SIM-korttipaikka 8. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Akku 6 Cell Li-Polymer. Ethernet LAN Kyllä. Koe se itse Nauti Dolby Vision HDR -tekniikan uskomattomista yksityiskohdista ja täyteläisistä väreistä näyttöpaneelissa.

Lenovo ThinkPad T15G | Elisa Yrityksille

Atean tarvikehaku. Muistin kellotaajuus MHz. Erottelukyky x pikseliä. Näin varmistetaan, että se toimii ääriolosuhteissa. Paneelin tyyppi IPS. Häikäisemätön näyttö Kyllä. Eikä siinä vielä kaikki: yhdellä painikkeen painalluksella voit helposti vastata neuvottelupuheluihin, soittaa niitä ja lopettaa ne F9-Ffunktionäppäimillä.