Lenovo Legion 2 Pro

Wi-Fi Joo. Grafiikkaprosessorimalli GPU Adreno Nopea lataus Joo. Lenovo Legion 2 Pro: ssä on kaksi SIM-korttipaikkaa, voit käyttää lenovo legion 2 pro operaattoreiden palveluja ja sinulla on 2 numeroa. Geekbench-vertailuarvo Multi-Core – Vertaa muihin malleihin tässä. Muut tekniset tiedot Laajennettava etukameraNäytön sisäinen sormenjälkitunnistinNäytön virkistystaajuus Hz. Langatonta latausta ei Object Linking and Embedding, mutta sen puuttuminen tässä hintasegmentissä ei Object Linking and Embedding kriittinen.

Lenovo Legion 2 Pro 12/128Gb tekniset tiedot

Macromedia Flash-muisti Ei. Bluetooth Joo. Kaiuttimien Joo. Esitys testi antutu- vertailuarvo ~ CPU-rakennustaide 1x 2. Lenovo Legion 2 Pro: ssä on kaksi SIM-korttipaikkaa, voit käyttää eri operaattoreiden palveluja ja sinulla on 2 numeroa.

lenovo legion 2 pro

Lenovo Legion 2 Pro 12/128Gb Tekniset tiedot

Nopea lataus Joo. Sen ansiosta käyttäjät voivat nauttia huippunopeasta toimintapelikokemuksesta. Dual HaptiX:n uskomattoman tarkka ja hienostunut kosketuspalaute takaa mobiililaitteissa verrattoman mukaansatempaavan pelikokemuksen. Mobiililaajakaistan tyyppi 5G. Geekbench-vertailuarvo Single Core. Kieli kielet Yksityiskohtainen luettelo tuetuista kielistä – tässä.

koiranpentu ja portaat

Lenovo Legion 2 Pro 8/Gb -määritykset ja -ominaisuudet

Työajat kovassa tilassa tuntia. Legion Phone Duel 2. Lenovo Legion 2 Pro: ssä on kaksi SIM-korttipaikkaa, voit käyttää eri operaattoreiden palveluja ja sinulla on 2 numeroa. Infrapunapuhallinta ei Object Linking and Embedding, joten et voi käyttää sitä kaukosäätimenä. Mallit Mallit.

One moment, please

Siinä ei Object Linking and Embedding tavallista 3,5 mm: n kuulokeliitäntää, mutta voit silti käyttää niitä, koska sovittimen mukana tulee Universal Serial Bus Type-C. Arvioi tämä sivu: 1 – 5. Liity Realmiin Legion Realm on keskitetty peliekosysteemi, jossa voit pelata, suoratoistaa ja keskustella suoraan muiden pelaajien kanssa. Siinä ei Object Linking and Embedding tavallista 3,5 mm: n kuulokeliitäntää, mutta voit silti käyttää niitä, koska sovittimen mukana tulee Universal Serial Bus Type-C. IR Ei. Kehyksetön Joo – Lisää malleja, joissa on kehyksetön näyttö, katso täältä. Nopea lataus Joo.