Lenovo Legion 16

Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Mukaansatempaavat äänet – Harman stereokaiuttimet lenovo legion 16 ja Nahimic Audio 3D-tilaääni luo mukaansatempaavan äänielämyksen, tarjoten tarkasti erotellun äänimaailman. Universal Serial Bus-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Maailman ensimmäinen tuumainen QHD-pelikannettava.

Lenovo Legion 5 Pro – 16″ pelikannettava, Win 11 64-bit, harmaa (82JQ00TYMX)

Nahimic tarjoaa uuden tavan pelata, ja Legion-pelaajat voivat käyttää ainutlaatuista BT Linkiä, innovatiivista ääniratkaisua, joka muuntaa minkä tahansa Bluetooth-kaiuttimen tilaäänijärjestelmäksi. Lenovo legion 16 siis pelata suurimmalla kellotaajuudella monta tuntia ilman suorituskyvyn rajoittamista. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Nahimic tarjoaa uuden tavan pelata, ja Legion-pelaajat voivat käyttää ainutlaatuista BT Linkiä, innovatiivista ääniratkaisua, joka muuntaa minkä tahansa Bluetooth-kaiuttimen tilaäänijärjestelmäksi. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Ketterä näppituntuma – Erinomainen näppäimistö tarjoaa miellyttävän tuntuman ja sisältää valkoisen taustavalon, jolloin pelaaminen heikomassakin valaistuksessa on helppoa.

lenovo legion 16

Miksi tilaisit Telialta?

Lenovo Legion AI Engine on tähän mennessä mullistavin peliratkaisumme. Laajenna visuaalista voittovyöhykettäsi Tähtää korkeammalle ja näe enemmän maailman ensimmäisellä 16″ QHD-näytöllä. E-Shutter-painike 2. Uusi älykäs tila optimoi jopa kaikkein vaativimmat AAA-pelit vaivattomasti koneoppimisen avulla. Mallit Mallit. Iske täysillä.

75235 lego

Lenovo Legion 7 16″ 82NWMX | Telia

The purchase quantity of lenovo legion 16 product has reached the upper limit. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Tavoitat tuen joko puhelimella, chatilla tai sähköpostilla. Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. RJ45 6.

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – Ryzen 7 H & RTX

Edellinen Seuraava. RJ45 4. Wrong Input. Minun Telia. Wrong Input. Limited quantities are available.