Lego Star Wars 10195

Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta. Lisää ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tietoa meistä Toimitusehdot Ota yhteyttä Palautus- ja peruutuskäytännöt Toimitus- ja maksutavat Usein kysyttyä. Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 65, viikottain huutokaupattavasta kohteestamme.

KettuPenan Puoti

Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Lähetetään kirjattuna kirjeenä. Esineiden lukumäärä SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Huomattavin ominaisuus kuitenkin setissä on ehdottomasti kiinnitysominaisuus, jonka avulla talsijan voi kiinnittää pudotusalukseen.

lego star wars 10195

Käyttöohje

Käytät tällä hetkellä vanhentunutta selainta. Universal Conquest Wiki. Tuotteemme tulevat luotettavilta toimittajilta ympäri eurooppaa. WikiPalikka Explore. Ilmoita minulle heti maksun aikomuksesi pettymysten välttämiseksi. Kunto Virheetön. Hakumenettely: Hakumenettely.

lg 43un71006lc

Lego Republic Dropship with AT-OT Walker (TM) käyttöohje (64 sivut)

Kolme käyttöohjeet ovat myös hyvässä kunnossa. Setti kuuluu The Clone Wars -alateemaan. Ilmoita minulle heti maksun aikomuksesi pettymysten välttämiseksi. Kausi present. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

LEGO – Star Wars – – Avaruusalus Republic AT-OT – Catawiki

Tämä on yksi minun suosikki sarjoiksi ja olin pahoillani nähdä sen mennä. Pudotusalus lukittuu talsijaan automaattisesti ja irroittautuu nappia painamalla. Pää ja kaula ovat höyhenettömiä ja hehkuvat voimakkaan punaisena ja vaaleansinisenä. Toimittaa jälkimarkkinoilla tarra-arkki on määritetty, jos haluatte soveltaa joitakin enemmän graafisia tarroja. Merkki Lego. Käsittelemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua palautuslähetyksen saatuamme.