Lego Range Rover

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Toimitusaika 2 päivää. Avaa ovet ja tutustu taidokkaaseen ohjaamoon. Viimeksi katsomasi jalosteet. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Verkkokaupan maksutavat:. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Upeat oliivinvihreän, harmaan ja mustan sävyt. Eivätkä yksityiskohdat lopu tähän. Käyttöehdot Palaute. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme?

lego range rover

Tuotteen kuvat ja videot

Siirrä toivelistalle. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Yhteistyössä Land Roverin kanssa kehitetty vaikuttava LEGO pienoismalli vangitsee ajoneuvon ainutlaatuisuuden puhtaine, moderneine linjoineen ja veistoksellisine pintoineen. Tilaa uutiskirje. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Avaa ovet ja tutustu taidokkaaseen ohjaamoon. Päivitetty

lipton tee valikoima

LEGO Technic Land Rover Defender | verkkokauppa

Sisätilassa on myös eteenpäin taittuvat takaistuimet, joiden takaa paljastuu nelinopeuksinen peräkkäisvaihteisto. Legot ja muut rakennussarjat. Irrotettavalla kattotelineellä ja säilytyslaatikolla, korilla, tikkailla ja luistonestomatoilla täydennetty maastoajoneuvon pienoismalli on mukaansatempaava ja palkitseva rakennuskokemus. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Päivän tarjoukset Päivän lego range rover Black Friday Alin hinta.

Osta LEGO Technic Land Rover Defender | Jollyroom

Tämän upean pienoismallin konepellin alla on kuusisylinterinen rivimoottori, jonka männät liikkuvat, toimiva nelipyöräveto ja kolme tasauspyörästöä, itsenäinen jousitus molemmissa akseleissa ja toimiva vinssi! Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Kysy tuotteesta.