Lego Ford F150

Toimitus helposti Tori-pakettina Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Muotokieli ja toimivuus kohtaavat tässä aikuisille suunnatussa palkitsevassa rakennelmassa Ford®-lava-autoja kutsutaan usein varsinaisiksi työjuhdiksi tehonsa ja monipuolisten toimintojensa vuoksi. Ilmoitus pidetään listan lego ford f150 neljän päivän ajan. Verkkokaupan maksutavat:. Tallenna Peruuta.

LEGO Technic 42126 – Ford® F-150 Raptor

Kysy tuotteesta. Tämä setti on mukaansatempaava LEGO rakennushaaste aikuisille. Toimitus helposti Tori-pakettina Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää ». Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Pyyntöäsi käsitellään. Pelit ja muut harrasteet.

lego ford f150

Tuote-esittelyjärjestelmä

Lisää ostoskoriin. Tutki tekniikan maailmaa LEGO Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja, jotka tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan käsitteisiin helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Nauti rakentamisesta ja yksityiskohdista Tämä setti on mukaansatempaava LEGO rakennushaaste aikuisille.

kattovalaisimet tuulettimella

One moment, please

Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Aitoihin yksityiskohtiin kuuluvat V6-moottori liikkuvine mäntineen ja nelipyöräjousitus. Manage consent. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Sulje Siirry kassalle. Tulosta ilmoitus. Näitä ostetaan nyt:.

LEGO Technic Ford F Raptor | elektroninen kauppa

Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Siirry keskusteluun. Ford®-lava-autoja kutsutaan usein varsinaisiksi työjuhdiksi tehonsa ja monipuolisten toimintojensa vuoksi. Ota yhteyttä ilmoittajaan Miska Mäkelä Lähetä viesti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.