Lego Dots Serie 2

Pakkaus täynnä uusia luovia ideoita Mahtavaan pikkupakkaukseen sisältyy värillistä laattaa, 20 läpinäkyvää kimallelaattaa ja 10 erikoiskuviolaattaa 16 lego dots serie 2 — joten pussin sisältö on aina yllätys! Liikkuminen ja ulkoilu. Lisälaattoja voi käyttää ystävyysrannekorujen tai sisustusesineiden koristeluun ja mielikuvituksen treenaamiseen. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne.

LEGO DOTS 41916 – lisäsarja 2, 3-PACK

Odota hetki Viimeksi katsomasi tuotteet. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Lainat. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Valitettavasti Hintaseuranta. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

lego dots serie 2

Tuote-esittely

Tämä lisäsarja sopii hyvin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi tai täydentämään muita DOTS-settejä. Alin hinta. Sisältää osaa Ikäsuositus: Yli 6-vuotiaille Kannusta lastasi luovaan askarteluun näiden koristelaattojen parissa. Instax Mini Film. Muihin setteihin yhdistettävä DOTS — lisäsarja 2 on kaikkien askartelusta ja tee se itse -tehtävistä pitävien mieleen.

lga 1151 best cpu

Osta LEGO Dots – Extra DOTS – Series 2 ()

Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Odota hetki Ladataan hintagraafia. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Voit yhdistää laattoja myös muihin LEGO® setteihin ja nauttia hauskoista askarteluhetkistä.

Lego Dots Rainbow Jewellery Stand Monivärinen | Kidinn

Lisälaattoja voi käyttää ystävyysrannekorujen tai sisustusesineiden koristeluun ja mielikuvituksen treenaamiseen. Se täydentää lasten muita settejä, ja koristelaattoja voi käyttää rannekoruissa tai sisustusesineissä. Dräger Alcotest , alkometri. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Takaisin sivun alkuun.