Led Gu10 3000k Dimmable

Hinta: 3. Löydä meidät. Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä led gu10 3000k dimmable voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. Suomen kotitalouksissa käytettävä verkkovirta on vaihtovirtaa, jonka tehollisarvo on nimellisesti volttia. Tuotteiden varausaika on umpeutumassa. Suosittelen tätä lisävaloksi.

LED Spot 35W GU10 Dimmable 3000K -spottilamppu

Polkupyöräily Polkupyörän renkaat Polkupyörän lukot Pyöräilykypärät Polkupyörän matkamittarit Polkupyörätyökalut ja kemikaalit Polkupyörän puhdistus ja voitelu Polkupyörän pumput Pyöräilyvarusteet Juomapullot, laukut ja telineet Polkupyörätarvikkeet ja varaosat Katso kaikki. Takaisin Valmiit LED-paketit. GU10 tarkoittaa lampun mallia ja kertoo polttimon kannan muodosta. Energialuokka F. Lähtöhinta: Valintojen vaikutus hintaan:. GU10

led gu10 3000k dimmable

PHILIPS MASTER PAR16 GU10 50 36° 3.7W CRI90 3000K 270lm 500cd

Polttimon kirkkautta voidaan säätää kolmiportaisesti tavallisen valokatkaisimen ja -kytkimen avulla: switch dimmer. Voit myös ohjata paketin haluamaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin Postin sivuilla. Sisältää laajan asteen valokeilan. Toimituskulut ja -aika. Kori on tyhjä Sulje ostoskori. LED-lamput GU10 V ovat säästäväisen ihmisen valinta Sähkön hintojen noustessa kaikki varmasti toivovat kotiinsa mahdollisimman energiatehokkaita ratkaisuja.

luna mini 3

Trio LED-Lamppu GU10, SMD 5W, lm K switch dimm |

Toimitustapa: Nouto Postista Posti. Hakusi ei antanut tulosta. Tyhjennä valinnat. Airam 12V halogeeni kohdelamppu GU5. Valovirta lm : Värilämpötila K : K Elinikä h: Valokeila: Sytytyskerrat: CE-merkitseminen Himmennys: LED switch dimmer, 3-portainen himmennys toimii toistamalla valaisimen pois- ja päälle toiminnon 3 sekunnin viiveen sisällä. Himmennettävä laadukas 3.

LED-Lamppu Trio GU10 SMD 4,5W lm K switch dimm |

Emme varaa alennusmyyntituotteita. Tuotetta ei voi varata tavarataloon. Airam LED-sarjan Ekantainen kohdelamppu on esteettisesti kaunis, joten se Kysymyksiin vastaavat tuotteiden parhaat asiantuntijat – valmistajat sekä tuotetta ostaneet asiakkaat. LED kohdelamppu GU10 kannalla. Takaisin Ulkovalaisimet. Sisältää laajan asteen valokeilan.