Lapin Kuksa

Kuksa kelpaa ulkomaalaisillekin. Kahvikupposen nauttimisen jälkeen kuksa pyyhitään kostealla pyyhkeellä. Suomalaiset perinteiset kuksat tehdään nykyisin venäläisistä pahkoista, sillä kuksapajojen tarpeisiin eivät kotimaiset pahkat riitä. Korjattavuus tai kierrätettävyys Tuotteen muotoilussa ja suunnittelussa on huomioitu tuotteen lapin kuksa. Efter varje användning skölj din kåsa med rent vatten och den är redo till nästa användning. Kåsarna har tillverkats av sällsynta björkknölar, som patinerats av midnattssol, lapin kuksa och smällkalla vintrar. Suosituimmat tuotteet Kuksa lusikalla L-kokokoivunpahka Jääkivet, vuolukiveä Pannunalunen L-kokokatajaa Paahtoleipäpihdit magneetilla, pihlajaa Mustekynä, visakoivua Kuksa poronsarviluulla L-koko Snapsi, vuolukiveä Pannunalunen ”Neljä kalaa”, tammi Pannunalunen XL-kokokatajaa Leikkuulauta iso, katajaa Paistolasta M-kokopihlajaa Puurokauha, pihlajaa.

Yksi mies tekee 10 000 Lapin kuksaa vuodessa – kysyntä on niin kova, että enemmänkin menisi

Kuksaa ei tarvitse kahvihampaan kolottaessa etsiä repun uumenista, vaan sen voi napata vyöltä käsille nopeammin kuin kahvivesi ehtii kiehahtaa. Lapin kuksa ja perinteisen muotoilunsa sekä sormia varten kaiverrettujen aukkojen vuoksi Jäskepuun kuksat pysyvät vakaasti kädessä. Lapin kuksa tulee kestävämpi. Kuksa on aina käden ulottuvilla kun sen kiinnittää kahvan nahkanyöristä esimerkiksi vyöhön tai repun solkeen roikkumaan. Suosituimmat tuotteet Kuksa lusikalla L-kokokoivunpahka Jääkivet, vuolukiveä Pannunalunen L-kokokatajaa Paahtoleipäpihdit magneetilla, pihlajaa Mustekynä, visakoivua Kuksa poronsarviluulla L-koko Snapsi, vuolukiveä Pannunalunen ”Neljä kalaa”, tammi Pannunalunen XL-kokokatajaa Leikkuulauta iso, katajaa Paistolasta M-kokopihlajaa Puurokauha, pihlajaa.

lapin kuksa

Kuksa kulkee näppärästi mukana retkillä

Kuksan käyttäminen ja puhdistaminen on retkeilyolosuhteissakin vaivatonta. Etusivu Kuksamallit Yhteystiedot. Suomalaiset kuksat tehdään venäläisistä pahkoista. Tutustu näihin vaihtoehtoisiin tuotteisiin. Ja vaikka kuksan kerrotaankin kestävän oikealla käytöllä vuosia, eivät suomalaiset Object Linking and Embedding vuosien saatossa saaneet niistä kyllikseen. Näytä isot kuvat. Tekniset tiedot.

maadoitettu pistoke kytkentä

Pahka, Kuksa, Kossupiippu – Pahkataide Oy

Ennen kuin kuksasta voi nauttia juomansa, on se vaatinut yllättävän monta työvaihetta. Vihreämpi valinta -symbolin saa, jos tuote täyttää useita tuotteen ekologisuuteen ja eettisyyteen liittyviä kriteereitä. Lapin kuksa liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan Jäskepuu-kauppiaalle, jonka tiedot ovat aina tuotetietojen yhteydessä. Enemmänkin kuulemma menisi kuin mitä ylitorniolaiset yhden tai useamman miehen pajat pystyvät vuodessa tekemään. Do not wash your Kuksa with washing-up liquid or in a dish washer. Valmistettu luonnonmateriaalista Tuotteen valmistukseen on käytetty biohajoavaa kasvi- tai lapin kuksa materiaalia.

Kuksat – Suomen Kolibri

Tilavuus n. Lisää ostoskoriin. Jäskepuun kuksat valmistetaan kotimaisesta koivupahkasta kovertamalla. Kuksa valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin Suomessa Jäskepuun kuksat valmistetaan kotimaisesta koivupahkasta kovertamalla. Articles are fashioned with true craftmanship following ancient tradition. Lopulliseen muotoonsa ne sahataan ja hiotaan käsin. Parannettu ekologinen jalanjälki Tuotteella on parempi ekologinen jalanjälki kuin vastaavilla vaihtoehdoilla.