Lap Top Microsoft

Muita rajauksia ja rajoituksia saattaa olla voimassa. Onko sinulla kysyttävää? Microsoft Storen lupaus Surfacelle Löydä parhaiten sopiva Surface-laite Microsoft Storesta: maksuton vakiotoimitus ja palauttaminen, 90 päivän ilmainen tekninen tuki ja paljon muuta. Surface Dock 2 muuntaa Surfacen tehokkaaksi pöytäkoneeksi. Näytä kaikki kokoonpanot.

Surface Laptop 4

Suorituskykyä ja nopeutta kaikkiin tarpeisiin Työskentele tehokkaasti missä tahansa — Jos et OLE varma siitä, mitä Surface-mallia käytät, katso lap top microsoft Mikä Surface-malli minulla on? Maksuhyvityksissä huomioidaan alennus. Täydellinen tapa katsella kaikkea. Kirjaudu sisään turvallisesti Windows Hello -kasvojentunnistuksella. Jopa 11,5 tuntia kestävä akku sekä valmiustila, joka säästää akkua, kun olet poissa.

lap top microsoft

Surface Laptop 3

Pidätkö kaiken verkossa vai tallennatko kaiken paikallisesti? Selkeät videopuhelut. Hanki itsellesi sopiva laite. Lämmin Alcantara® Tyylikäs metalli ® -materiaalia. Napsauttamalla Rekisteröidy vahvistan, että haluan tietoja, vinkkejä ja tarjouksia Microsoft Storesta sekä muista Microsoft-tuotteista ja -palveluista. Työskentely on sujuvaa herkällä täysikokoisella näppäimistöllä, joka tarjoaa täydellisen näppäinliikkeen ja jossa on suuri ja tarkka ohjauslevy.

fire tv stick facebook

Surface Laptop 4: Ultraohut kosketusnäytöllä varustettu kannettava – Microsoft Surface

Synkronoi puhelimesi Synkronoi puhelimesi Surfacen kanssa. Kaikki asetukset olivat oletusarvoisia, paitsi WLAN oli liitetty verkkoon. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön lap top microsoft muiden tekijöiden mukaan. Surface Ergonomic Keyboard -näppäimistön kaareva muoto ja kallistus pitävät kädet ja ranteet luonnollisessa kulmassa. Kun käytössä on Windows 10 Home S mode -tilassa, voit käyttää vain Windowsin kautta Microsoft Storesta hankittuja sovelluksia ja ohjelmia sekä Windows 10 Home S moden kanssa yhteensopivia lisälaitteita.

Surface Laptop 3 – Tyylikäs ja nopea – Microsoft Surface

Jatka työskentelyä nopeasti. Surface Studio 2. Omnisonic-kaiuttimien ansiosta pystyt keskittymään kokouksiin entistä paremmin. Avaa galleria. Saatavilla Microsoft Storesta tietyillä markkina-alueilla.