Laneige Lip Balm Sleeping Mask

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla. Toimitusaika-arvio on laadittu Postin antamien tietojen perusteella eikä nobe OLE vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Tällaisissa tapauksissa asiakkaan suositellaan ottamaan yhteyttä suoraan tuotteen valmistajaan. Copyright © nobe Tutustu uutuuksiin. Tilaan samalla verkkokaupan uutiskirjeen. Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Seems you are not at the right place

Asiakas voi itse valita tilauksen toimitustavan Postin tarjoamien vaihtoehtojen puitteissa. Muutokset tilausehtoihin julkaistaan noben verkkosivulla. Toimitus: Posti Yli 50 euron tilaukset lähetetään asiakkaalle ilman postikuluja. Riippumatta siitä mitä tietoa nobe on esittänyt, se ei ota vastuuta sen sisällön oikeellisuudesta ja virheettömyydestä ellei toisin Object Linking and Embedding suoraan esitetty. Reklamaatiota, palautusta tai peruutusta koskevissa asioissa asiakaspalveluun tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse info nobebeauty.

laneige lip balm sleeping mask

Lip Glowy Balm Peach

Tällaisia voivat olla esimerkiksi viranomaisten antamat kiellot tai määräykset, luonnonmullistukset, lakko, työsulku, boikotti, tulipalo tai tavarantoimittajan este. OLE yhteydessä noben asiakaspalveluun, mikäli tilausvahvistuksessa on virhe. Puuttuva tilausvahvistus Teknisestä viasta tai muista noben vaikutuspiirin ulottumattomissa olevista syistä tilausvahvistus voi saapua myöhässä tai jäädä kokonaan saapumatta. Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaikki tarjoukset. Muuttuneet ehdot nähdään hyväksytyiksi, jos asiakas vierailee sivustolla tai tekee sieltä tilauksen.

forza horizon 2 buy

Huulirasva- ja naamiot – Yeppo & Soonsoo

Posti pidättää oikeuden toimittaa lähetyksen vaihtoehtoiseen toimituspisteeseen, mikäli sen toimitus asiakkaan valitsemaan tai asiakkaan postinumeron mukaiseen lähipostiin ei onnistu. Tilaan laneige lip balm sleeping Monitahoarviointi sosiaalisesta kompetenssista verkkokaupan uutiskirjeen. Tilaukset ovat perillä arkipäivässä tilauksen lähdettyä varastoltamme. Tällaisia voivat olla esimerkiksi viranomaisten antamat kiellot tai määräykset, luonnonmullistukset, lakko, työsulku, boikotti, tulipalo tai tavarantoimittajan este. Palauttaminen- ja peruutusoikeus Verkko-ostoksilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa siitä päivästä, kun tuote on toimitettu asiakkaalle. Posti pidättää oikeuden toimittaa lähetyksen vaihtoehtoiseen toimituspisteeseen, mikäli sen toimitus asiakkaan valitsemaan tai asiakkaan postinumeron mukaiseen lähipostiin ei onnistu. Kun nobe on luovuttanut lähetyksen sen toimituksesta Postin lajittelukeskukseen vastaavalle Postin alihankkijayritykselle, ei nobe vastaa lähetysten toimitusta koskevista, vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevista viiveistä.

Laneige Lip Sleeping MASK Berry huulinaamio | K-BEAUTY | nobe

Reklamointi Reklamointi tulee tehdä käyttäen sivustolla olevaa yhteydenottolomaketta tai sähköpostitse. Tutustu uutuuksiin. Uusi tuote toimitetaan asiakkaalle viallisen tuotteen tilalle, kun asiakas on palauttanut nobelle vialliseksi havaitsemansa tuotteen. Tutustu Nobeen suosituimmat ja kuumimmat tuotteet. Ruuhkatilanteissa saattaa tilauksen lähetyksessä kestää päivää pidempään. Lähetyksen vastaanottajalla on velvollisuus tarkistaa, että lähetys ja sen sisältämät jalosteet ovat vahingoittumattomia kuitatessaan lähetyksen. Muussa tapauksessa asiakas vastaa itse noben varastolle palautuvan lähetyksen toimituskuluista Postin hinnaston mukaisesti.