Kylpyhuone Hylly Ilman Ruuveja

Tuotepaktetti olisi oikein oiva lisä? Simolanmutka 5 Lahti Ahkerasti päivittyvässä blogissa inspiroidutaan kotimaisesta designista ja jaetaan aitoja otteita elämästä. Ruuviton-sarjasta löytyy neljä erikokoista ja -mallista kylpyhuonetelinettä sekä koukkuja ja vessapaperiteline. Olen viime viikkoina kiertänyt rautakaupat ja kylpyhuonetarvikeliikkeet läpi ja lisäksi googlettanut lukuisilla hakusanoilla shampootelineitä. Ruuviton on uusi tuttavuus, mutta kylpyhuone hylly ilman ruuveja lupaavalta vaihtoehdolta tarpeisiimme. Tuotteet vaikuttavat käytännöllisiltä ja kauniilta ja hei, ovat suomalaisia!

5 uutta tapaa päivittää kylpyhuone (poraamista ei tarvita)

Meistä ainakin kuulosti siltä, joten aloitetaan proejkti. Tuotesarjan muotoilusta on vastannut Annukka Svanda ja tuotteiden ulkomuoto on tyylikäs ja ajaton. Asun myöskin vuokra-asunnossa ja on aika yllättävää kuinka yhdeltä naiselta löytyy niin paljon purnukoita. Koska avopuolisoni ihmettelee purkkimäärääni yhtä paljon kuin ego ihmettelen hänen ihastustaan muoviin eri muodoissaan! Täälläkin kahden naisen kosmetiikka taivas tuo vessa. Uusi asunto huutaa Ruuviton-tuotteita kylpyhuoneen tyhjiin seiniin!

kylpyhuone hylly ilman ruuveja

Alatunniste

Kalusteet, jotka ovat helppoja koota, liikutella ja purkaa, ovat muunneltavissa toisiksi aina tarpeiden muuttuessa esimerkiksi uusien lasten tai kämppisten myötä. Nämä olisivat ihan täydelliset meidän kylppäriin! Imurin pölypussi 4 kpl — Miele, Hoover 1 erä sisältää 4 pölypussia. Tässä vielä muutama asia, joka kannattaa ottaa huomioon:. Tämä oli siis vain ja ainoastaan positiivinen ongelma — lähtihän se sitten irti ja aivan siististi. Siinä on aika hasardit, että koko kylppäri menee remonttiin, joka on kallis juttu. Varmista, että seinäkaakeli on sileä — imukupit eivät toimi esim.

b550 ryzen 7 2700x

Kylpyhuoneteline ilman porausta

Koska en yksinkertaisesti uskalla porata tai porauttaa kylppärin seinään yhtään reikää mitä siellä ei jo Object Linking and Embedding. Nykyisessä kylpyhuoneessani olen virittänyt rautalankakorin muoviseen naulakkoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tässä vielä muutama asia, joka kannattaa ottaa huomioon: Varmista, että seinäkaakeli on sileä — imukupit eivät toimi esim. Olen suhtautunut hieman skeptisesti näihin imukuppisysteemeihin.

Uusia tapoja päivittää kylpyhuone – IKEA

Jos käytät SuperFix —asennusliimaa, tue liimattavat kappaleet esim. Sama kaaos löytyy teini- ikäisen huushollissa eli mukan. JavaScript seems to be disabled in your browser. Laita kylpyhuoneen seinät töihin Koukkujen , pyyhetankojen ja avonaisten säilytyslokerikkojen ripustaminen kylpyhuoneen seinälle ilman poraamista helpottaa meikki- ja muiden tarvikkeiden löytämistä. Tämä on erinomainen ratkaisu etenkin minunlaisille vaihtelunhaluisille sisustajille. Riittävä hyllytila helpottaa myös päivittäistä lattian ja seinien kuivaamista suihkun jälkeen, kun shampoopullot ja muut tavarat ovat pois lattioilta ja pysyvät tukevasti korkeareunaisella hyllyllä.