Kumho Wi32 205/60r16

Laatuvanne verkkokauppaa hallinnoi ja ylläpitää Rengas-Nyyssönen Ky me. Palautusoikeus a Tilauksella on 30 päivän palautusoikeus. Hae: Hae. Kumho KC on moderni nastarengas pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Tarkemman kantavuusindeksitaulukon löydät tästä linkistä! Nastat (autonrenkaat) myydään nastoitettuna eikä ensiasennusrenkaita huonompi kantokyky myydä tavallisina renkaina.

Kumho WinterCraft Ice WI32

Autonrenkaat ovat niin tuoreita kuin tukkureilta ja valmistajilta renkaita on maailmalta saatavilla, ellei tuotetiedoissa erikseen Object Linking and Embedding mainittu. Tuote lisätty ostoskoriin. Asiakaspalvelumme palvelee aidosti ja oikeasti suomeksi. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä erikseen. Oma tili Usein kysyttyä Tietoa meistä Asiakaspalvelu.

kumho wi32 205/60r16

Miksi tilata Laatuvanteelta?

Uusien renkaiden ostamisen yhteydessä tulee renkaan kantavuusindeksi ja nopeusluokka ottaa huomioon yhdessä. Wi32 -pintamalli A — Uusi erikoisseos maksimoi jarrutus- ja kiihdytyskyvyn sekä jäisillä että lumisilla teillä. Tuotteiden hinnat voivat maailman markkinahintojen ja raaka-ainekustannusten vuoksi jopa päivittäin. Laatuvanteelta Suomen laajin valikoima kesä- ja talvirenkaita sekä teräs- ja alumiinivanteita. Myös nämä jalosteet voisivat kiinnostaa sinua.

fiskars letkukela

Kumho WinterCraft Ice WI32 /60R16 96T Talvirenkaat, Nasta – Rengasfi

Palaa takaisin Sähköpostiosoitteesi. Vahvistat luottosopimuksen sähköisesti luottohakemuksen jälkeen. Layer 1. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. Suomen laajin valikoima Laatuvanteelta Suomen laajin valikoima kesä- ja talvirenkaita sekä teräs- ja alumiinivanteita.

KUMHO – Raahen Rengas ja Laite Oy

Huipputason jarrutus- ja kiihdytyskyky Uusi erikoisseos maksimoi jarrutus- ja kiihdytyskyvyn sekä jäisillä että lumisilla teillä. Mikäli tuotteella on pidempi toimitusaika, on siitä ilmoitettu tuotekortilla. Katso tarkemmin Klarnan ehdot. Tuotteiden käyttö muuhun kuin normaaliin käyttötarkoitukseen tai normaalilla käyttötavalla poistaa vastuumme. Uusien renkaiden ostamisen yhteydessä tulee renkaan kantavuusindeksi ja nopeusluokka ottaa huomioon yhdessä.