Kumho Hinnasto

Tutustu kesärenkaaseen. D B 70dB. Kumho hinnasto WT7 Snow. Vähintään 3 mm. Erittäin helppo tilata. Kumho valmistaa talvirenkaita henkilöautoihin sekä muihin ajoneuvoihin. Optimoidun rakenteen ansiosta rengas on entistä vakaammin käyttäytyvä ja tarjoaa parempaa hallittavuutta.

Kumho talvirenkaat

Autonrenkaat ja vanteet:. Kesärenkaiden urasyvyys Vähintään 1,6 mm. Mikä on riittävä urasyvyys talviolosuhteissa? Kun kesärenkaiden urasyvyys on 4 mm, on tämä jo melkoinen turvallisuusriski. Valmistajan talvitesteissä Ivalossa on oltu vakuuttuneita pidosta kaarreajossa, jarrutuksissa ja kumho hinnasto sekä jäällä että lumella.

kumho hinnasto

Kumhon on Korean merkkijohtaja rengasteollisuudessa

Kumho on kehittänyt uuden pohjoismaiden talviolosuhteisiin suunnitellun nastarenkaan , jossa on täysin uusi kumiseos, pintakuvio ja suomalainen nasta. Voimakkaiden vesiurien ja pintakuvioinnin takia rengas poistaa erinomaisesti vettä ja lunta. Tätä ovat monet taksiautoilijat ja myyntimiehet kiitelleet jo vuosia. Kumho valmistaa myös renkaita Marshal rengasmerkillä. Kumho Ecowing ES31 Edullinen kesärengas pieniin ja keskisuuriin henkilöautoihin, jossa on hyvä tasapaino renkaan ekologisuuden, ajo-ominaisuuksien ja matalan rengasmelun suhteen. Pirelli Winter Snowcontrol Serie 3. Tutustu kesärenkaaseen.

garmin fenix solar 6x pro

Auton autonrenkaat järkihintaan | Kumho Suomi | Tutustu mallistoon

Olemme kasvaneet autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Kumhon uusi kitkarengasmalli tuo kuluttajille uutta rengastekniikkaa. King Meiler WT Optimoitu kosketuspinta ja kumho hinnasto jäykkyys ovat parantaneet myös vierintävastusta. Kumhon slogan on parasta laatua järkevään hintaan! Renkaat odottavat sinua liikkeessä valmiiksi ja ammattilainen vaihtaa autonrenkaat sinulle nopeasti ja turvallisesti.

Kumho kesärenkaat | Euromaster

D B 71dB. Lisätietoja uudesta kitkarenkaasta löydät tästä. Debica Frigo 2. Kumhon tavoite on tehdä autoilusta Suomessa turvallisempaa, mukavampaa ja taloudellisempaa. Sen avulla ilmaistiin ennen renkaan kantavuutta. Uuden suunniteltujen vesiurien ja 3D-lamellien ansiosta saavutetaan erinomainen pito lumella ja jäällä. Yksinkertaisella kolikkotestillä voit selvittää nopeasti rengassyvyyden.