Kuiva Riesling

Pinkki riesling viihtyy myös upean bouillabaisse-kalakeiton kyljessä sekä syksyn rapugeimeissä. Tämä pirtsakka viini viihtyy myös rapubakkanaaleissa ja osterien kaverina eikä karsasta kanaherkkujakaan. Kuivaerittäin hapokas, sitruksinen, viheromenainen, koivunlehtinen, kevyen viherherukkainen, mausteinen, ryhdikäs. Viinit ovat pääosin Alkon vakiovalikoimasta, mutta mukana on myös viinimaahantuojien kilpailuun lähettämiä tilausvalikoiman viinejä. Ja jos selkeät japskimaut miellyttävät, tästä ei kuiva riesling ja sashimiviini enää parane! Selvästi tällaisen makuprofiilin kuiva riesling sopii suomalaisten makuun, Aller pohtii.

5 x ihana riesling – valitse valkkari tai rosee, kuplilla tai ilman!

Vuoden viinit kultamitalistit. Ruoka ja juoma. Ravintola-asiakas, tästä pääset PRO-sivustollemme. Rieslingistä tehdään mielenkiintoisen erilaisia viinityylejä, kaikissa makeusasteissa. Riesling on lajike, josta saadaan poikkeuksellisen monipuolisesti erilaisia viinejä. Kuivaerittäin hapokas, sitruksinen, viheromenainen, koivunlehtinen, kuiva riesling viherherukkainen, mausteinen, ryhdikäs.

kuiva riesling

Vaikuta lähi-Alkosi viinivalikoimaan – Alkotoive.fi

Yleisimmät vaalea rypälelajikkeet ja niiden luonnehdinnat. Kuiva , erittäin hapokas, sitruksinen, viheromenainen, hunajameloninen, kevyen mausteinen. Voittajavalkoviini valloitti kukkaisella parfyymisuudellaan. Muut viinit. Puolikuivan Kungfu Girl Rieslingin raikkaan hedelmäinen ja aromikkaan sitrusmainen makumaailma sopii erityisen hyvin aasialaisen ruoan seuraan.

freebuds samsung

Aistikas Riesling | Alko

Tutustu Riesling-vinkkeihin. Muhkea hedelmäisyys tasapainottuu raikkaaseen hapokkuuteen. Hän muistuttaa, että riesling sopii hyvin myös yleisviiniksi joulupöytään, jossa on perinteisesti hyvin monipuolisia makuja aina kinkusta graavikaloihin kuiva riesling rosolliin. Kolmikon kuiva riesling Deep Roots Riesling hurmaa eksoottiseen vivahtavalla hedelmäisyydellään, pirtsakoilla hapoillaan sekä pitkällä jälkimaullaan, jonka soisi vain jatkuvan ja jatkuvan. Esimerkiksi viinejä vähemmän tunnetuilta viinialueilta tai vähemmän tunnetuista rypälelajikkeista. Winestate » 5 x paras » 6 x paras saksalainen riesling.

6 x paras saksalainen riesling – Winestate – Tuomas Meriluoto MW

Kirjaudu Unohditko salasanan? Kiva kun klikkasit tänne! Kuiva , erittäin hapokas, sitruksinen, viheromenainen, hunajameloninen, kevyen mausteinen. Erinomainen äyriäisviini sekä runsashappoisten ruokien kuten cevichen tai caesarsalaattien kumppani. Tyyliä leimaa erityisen runsas hapokkuus. Joulukuu onkin rieslingin paras myyntisesonki. Rieslingistä valmistetaan kuitenkin myös korkealaatuisia puolikuivia, puolimakeita ja jopa makeita viinejä.