Koneellinen Kiillotus

Kovin moni, erityisesti tumma, maalipinta näyttää juuri näin rumalta pitkän käytön ja väärin suoritettujen pesujen jäljiltä. Tämä rasittaa käsiä, mutta siihenkin tottuu pian. Tämän lisäksi tärkeää on oppia käyttämään koneellinen kiillotus hetkellä oikea määrä painetta ja kierroksia. Maalipinnan kiillotuksen jälkeen auto suojataan vielä vahallakovavahalla tai kestopinnoitteella. Näin koneellinen kiillotus ei tule turhia yllätyksiä. Muovipinnoilla tulee siksi kiinnittää erityisesti huomiota näihin:.

Maalipinnan koneellinen kiillotus eli myllytys

Kiillotustyö Millä aineella ja laikalla aloitetaan? Pienellä selvittämisellä sekä varovaisesti aloittelemalla ja harjoittelemalla pääsee pitkälle. Puhdistaminen tehdään laikkaharjalla tai paineilmalla. Kuvia auton kiillotuksesta. Kaikki lika, mikä pinnalla on kiillotusta aloitettaessa, hankaantuu koneellinen kiillotus ja pinnan välissä, tukkii laikkaa ja pahimmillaan vaurioittaa pintaa. Tämän toteuttamiseen käytämme kiillotuskonetta, sopivia kiillotuslaikkoja sekä kiillotusaineita.

koneellinen kiillotus

AUTON KIILLOTUS / KONEELLINEN KIILLOTUS

Rotarykoneen hankinnassa kannattaa siksi kiinnittää huomiota minimikierroksiin, jos koneella on tarkoitus tehdä myös viimeistelyvaihe. Laikan hidas pyörittäminen auttaa näkemään oikean asemoinnin. Sekä sisätiloista että esimerkiksi moottoritilasta löytyville muoviosille voi käyttää erityistä muovikirkastusainetta. Varmista, että imeväisikäiset, lemmikit jne. Paraskaan vahaus ei kestä kovin pitkään, eikä paksun vahakerroksen levittämisestä OLE erityistä lisähyötyä. Tämä tulee useimmiten halvemmaksi kuin käyttää Vakuutusta ja maksaa kallis Omavastuu. Eikö maalipinta kulu puhki, kun sitä hiotaan kiillotusaineilla?

auton oven tiiviste metritavara

Auton kiillotus: näin teet myllytyksen itse

Isojen pintojen vahanlevityskäyttöön tällainenkin voi olla varauksin sopiva, jos tärinä ei haittaa. Annamme nyt yleisluontoiset ohjeet auton kiillotukseen. Joskus autoista on poistettu jopa betonia, sementtiä tai rappauslaastia, jota on roiskunut auton päälle rakennustyömaan tai julkisivuremontti kohteen läheisyydessä. Myös auton väri kannattaa huomioida, koska vaaleissa väreissä hologrammit eivät erotu niin koneellinen kiillotus, vaikka niitä pintaan jäisikin. Ensimmäiseksi sinun tulee pestä auto huolellisesti ja kuivata se.

Maalipinnan koneellinen kiillotus eli myllytys –

Tämä on autonhoidon ehdottomasti yksi vaativimmista työvaiheista. Suoravetoisen koneen tapauksessa käytetään tavallisesti aluetta matalimmasta mahdollisesta kierrosluvusta noin kierrokseen minuutissa. Pienitehoinen moottori ja todella iso laikkakoko tällaisessa epäkeskokoneessa on toimimaton yhdistelmä. Millaiset naarmut koneellisella kiillotuksella voidaan poistaa? Vertaile hintoja ja lue arvosteluja ennen kiillotusaineen valintaa. Tärkeää on joka tapauksessa ymmärtää, että kiillotus ja myllytys ovat oikeastaan hankaavia prosesseja, ja kiillotusaineet ovat voimakkaita kemikaaleja, jotka ohentavat auton maalipintaa. Tilaa moottorin uutiskirje tästä.