Koko 50 Vastaa

Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Tarkat painomitat valmistajakohtaisia. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian, mikäli tilauksenne viivästyy. Jos tätä ei jaksa tai halua tehdä on kätevää vinkki tarkistaa koko aiemmin ostetuista sopivista koko 50 vastaa saman merkkisistä vaatteista. Oikean koon valitseminen lähtee aina oman koon määrittämisestä. Postipaketti: Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen postipakettina. Olenko pienempi vai isompi kuin keskimääräinen henkilö?

PRIHA VAATTEIDEN KOKOTAULUKOT

Asiakas koko 50 vastaa jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteen palauttaminen on kuluttajalle ilmainen, mikäli palauttaminen on tehty verkkokauppamme toimitusehtojen mukaisesti. Palautus- ja vaihtotilanteissa otathan meihin aina ensin yhteyttä sähköpostitse info promeetta. Tuoteteksteissä mainitaan mikäli kyseisen valmistajan tai tuotteen mitoitus poikkeaa olennaisesti normaalista. Tätä koko 50 vastaa käytettäessä kannattaa muistaa että esimerkiksi housut tuppaavat venymään käytössä ja lopullista kokoa määritellessä tämä kannattaa ottaa huomioon ettei tule valinneeksi liian pientä tuotetta kokolapun perusteella. Jalosteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai yrityksille toimitettavalla laskulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

koko 50 vastaa

Miesten housujen US-EU kokotaulukko

Tietosuoja- ja evästekäytäntö. Palautusosoite: Raatekankaantie 22 A, Joensuu Pyydä Postin palautusnumero asiakaspalvelustamme soittamalla tai sähköpostilla. Lahkeen pituus cm. Lataa taulukko Portable Document Format-tiedostona täst. Suosittelemme vertaamaan omia mittoja kokotaulukon mittoihin. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli olet epävarma tuotteen koosta yms.

gran turismo sport standard edition

Miesten paitojen mittataulukko – selvitä oma kokosi – Kekäle

Mikäli toimitus postilaatikkoon ei koko 50 vastaa syystä onnistu, lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Lasku toimitetaan sähköpostiin tai verkkolaskuna, kun tilauksenne on toimitettu. Suomalaisista erikoiskokojen mitoista ja kokonumeroinneista lisää Turo Tailorin sivuilta. Lasku: Laskulla toimitamme tilauksia vain yrityksille, joilla on voimassa oleminen Y-tunnus. X Käytämme evästeitä verkkosivustomme perustoimintojen turvaamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Vyötärön ympärys.

Miesten koko-opas

Kaulus cm. Mikäli paketti on vaurioitunut matkalla, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien tarjoamaan kuluttajaneuvontaan World Wide Web. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli toimitusaika mietityttää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa on linkki käyttäjäkohtaiselle tilausseurantasivulle.