Kodin Sähköturvallisuus Opas

Sähkölaitteet ja niiden merkinnät Noudata aina sähkölaitteen mukana tulevia käyttö- asennus- turvallisuus- ja huolto-ohjeita. Huolehdi palovaroittimen säännöllisestä testaamisesta ja patterin vaihtamisesta. Ulkona käytettävien laitteiden ja jatkojohtojen tulee olla ulkokäyttöön tarkoitettuja. Älä käytä valaisimen varjostimessa helposti syttyvää materiaalia. Testauslaboratorion käyttö ei kodin sähköturvallisuus opas Object Linking and Embedding pakollista, joten merkkiä ei välttämättä löydy laitteesta. Sähkölaitteen saa liittää vain sellaiseen pistorasiaan, johon laitteen pistotulppa sen rakennetta muuttamatta sopii.

Sähköturvallisuus

Mikäli sulake ei irtoa varokekannen kodin sähköturvallisuus opas varokepesästä, aseta varokekansi takaisin ja yritä uudelleen. Ulkona sähkö tulee ottaa aina roiskevedenpitävästä ulkopistorasiasta. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston Tukes tietoon tulee vuosittain paljon tapauksia, joissa vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin on turvallisuuden kannalta huolestuttava. KE1 Atomit ja kemialliset alkuaineet. Käymällä alla olevan vinkkilistan läpi varmistat, että kotisi sähkölaitteiden turvallisuus on hyvällä tasolla.

kodin sähköturvallisuus opas

Rainer Knuts astuu metsällä toiseen ulottuvuuteen, jossa mielellä on tilaa hengittää

Tilaa Fortumin uutiskirje. Sähkötaulun sulakkeiden vaihtaminen kuuluu niihin harvoihin sähkötöihin, joita maallikkokin saa tehdä. Asuinolot ja ihmiset 4. Energiansäästölamput ja loisteputket sisältävät pieniä määriä elohopeaa ja siksi ne tulee palauttaa ehjinä keräyspisteisiin. Jos varokekannen posliinieriste tai suojalasi on vaurioitunut, voivat sormet koskettaa posliinin alla olevia jännitteisiä metalliosia.

crimpfox 6h 1212046

Kodin sähköturvallisuus

Ajankohtaista tietoa alamme kehityksestä ja uutisista. Tilaa uutiskirje. Noudata käyttöohjeita ja käytä sähkölaitteita vain niille tarkoitetuissa olosuhteissa ja paikoissa. Jos huomaat laitteessa vian tai toimintahäiriöitä, korjauta se heti sähköalan ammattiliikkeessä. Noudata käyttöohjeita Osta vain sellaisia kodin sähköturvallisuus opas, joiden mukana saat kunnollisen käyttöohjeen. Kotitalouskoneiden tulee kuitenkin täyttää EU:n pienjännitedirektiivin sekä EMC-direktiivin vaatimukset turvallisuuden ja häiriöiden osalta. Jos sähkölaitteen pistotulppa ei sovi pistorasiaan, on laite väärässä paikassa.

Sähköturvallisuus – Kodin turvaopas

Vesitehtäviä Lisätehtäviä hapoista ja emäksistä – Näitä ei Pinja korjaa! Jouluvalon johdot voivat olla pihalla jos käyttöohjeessa lukee, että tuotetta voi käyttää ulkona , mutta muuntajan pitää yleensä olla kuivassa tilassa. Sähkölaitteet ja niiden merkinnät Noudata aina sähkölaitteen mukana tulevia käyttö-, asennus-, turvallisuus- ja huolto-ohjeita. Pienellä vaivannäöllä voit välttää riskit. Käytät vierailijatunnusta Kirjaudu. Käyttöympäristöt asettavat erilaisia vaatimuksia sähkölaitteille.