Kesäkuun vieraana pörräävä Bombotti

Bombotti. Siinäpä vasta hassun tuntuinen sana, jolla tahtoisi vähän leikitellä. Sanasta tulee jotenkin tosi iloinen fiilis. Sen on pakko tarkoittaa jotain mukavaa. Bombotin tuotteista tulee myös hyvä mieli: tarjottimilla ja leikkuulaudoilla saa piristettyä niin omaa sisustusta kuin ajatuksiakin.

Bombotti valmistaa pääasiassa kuvioituja keittiötarvikkeita. Merkin tarjottimet ja leikkuulaudat laittaa kernaasti näkyvälle paikalle kotona, mutta ne eivät ole pelkästään koristeita, vaan käyttöön tarkoitettuja esineitä. Kantaisin mielihyvin Bombotin tuotteita myös kesäviemisiksi ystäville ja sukulaisille, sillä niitä koristavat kuosit ovat varmasti passeleita moneen makuun ja kotiin.

Nimi Bombotti tulee italiankielisestä sanasta ”bombo”, joka tarjoittaa kimalaista. Sanan taustalla oli siis jokin iloinen asia, aivan kuten tuumailinkin. Ehkäpä pientä kimalaistakin ilahduttaisi Bombotin voileipäalunen, jolta se voisi nautiskella välipalaa aherruksensa keskellä.

Nook Kollektiivissa on kesäkuun ajan kyläilemässä Bombotin keittiöpyyhkeitä, postikortteja, voileipäalusia, leikkuulautoja sekä erikokoisia tarjottimia.

Bombotti Nook Kollektiivissa
1.7.2017 saakka
Suokatu 41, Kuopio
Avoinna ke-pe 11-17, la 10-14

T: Mira

Bombotti lyhyesti
Bombotti on kuoseihin ja kuvitettuihin keittiötuotteisiin erikoistunut yritys, jonka tarina alkoi vuonna 2012. Yritys on tunnettu myös kuvituksista ja graafisesta suunnittelusta. Helsinkiläistä Bombottia luotsaavat kuvittaja Sanna Pelliccioni ja muotoilija Viivi Lehto-Peltomäki.

Bombotin keittiötuotteisiin keskittyvä mallisto ja kuosit vaihtelevat sesongin mukaan. Lisäksi Bombotti tekee kuoseja tilaustyönä asiakkaan tarpeisiin.

Hyvä design on aitoa ja uniikkia kuten sydämellinen nauru tai sormenjälki. Bombotissa tämä tarkoittaa yhdistelmää laadukasta graafista suunnittelua ja korkeatasoista taiteellista ilmaisua. Yrityksen arvot ovat ilo, kestävä kehitys ja empatia.

Käyhän tirkistämässä Bombotin omat sivut tästä>>

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *