Nook Collective: Treasured memory in Nook Collective

Nook Collectiven arvokkaat muistot

Tervetuloa Nook Collectiveen! Tiimimme kannustaa kaikkia vieraita lähettämään tarinansa kertomalla kohtaamansa kiehtovat seikkailut ja ihanat ihmiset, jotka he tapasivat kaupassamme vierailun aikana.

Organisaationa, joka edistää itsensä ilmaisua kirjallisuuden, taiteen ja käsityön kautta, tuemme kaikenlaista taiteellisuutta tarinoidesi jakamisessa. Voit muuttaa muistosi kertomukseksi, runoksi, kappaleeksi tai muuksi taidemuodoksi.

Mina Nguyenin kesäasukas jättää Nookin, mutta Nook pysyy kesän asukkaiden muistissa.

Ihmiset sanovat, että kaikki hyvät asiat loppuvat: maukas ruoka, aurinkoinen sää, kuuma kahvi ja jäätelö. Näin tämä kesä päättyy ja harjoitteluni Nookissa. Vaikka istun edelleen samassa tuolissa tietokoneeni kanssa joka päivä, mieleni vaeltaa aina Nookissa vietettyihin hyviin aikoihin. 

Mielestäni eniten ovat ihanat ihmiset, jotka tapasin Nookissa, mukaan lukien Liu, Laura ja Miia. Kaikkien kaupassa olon aikana kaikki ottivat minut vastaan ​​ja kohtelivat minua lämpimästi, niin perheenä kuin ystävänä. En koskaan unohda Nookia, ellei vanhuus vie muistini kaukaisessa tulevaisuudessa. 

Viikkojesi aikana opin paljon asioita, joita voin varmasti käyttää tulevaisuudessa. Esimerkiksi olen ymmärtänyt pienten yritysten ja yrittäjien merkityksen ja yhteistyön keskenään.

Päivien myötä opin myös aamu- ja iltapäiväkahvin merkityksen pitämään itseni energisenä koko päivän. Lämmin juoman siemaillessa käytetty aika toimi myös rentoutumisen muodossa, jossa voisin miettiä elämääni ja antaa mieleni vapaasti vaeltaa. 

Nautin todella monista tehtävistä, jotka minun oli tehtävä Nook Collectivessa, koska pystyin tutkimaan erilaisia ​​taidemuotoja ja käsitöitä. Yksi suosikkikokemuksistani oli Nookin uutiskirjeen pohjan suunnittelu. 

Projekti auttoi minua vapauttamaan luovan puoleni ilman minkäänlaisia ​​esteitä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kaikki hyväksyivät kaikki esittämäni ideat huolimatta siitä, kuinka hauskoja ja outoja he olivat. Suunnittelutiimi kannusti minua myös kokeilemaan erilaisia ​​tyylejä ja lähestymistapoja uutiskirjeen tekemiseen hauskemmaksi ja kiinnostavammaksi.

Tämä kesä on kulunut vilkkaasti, samoin kuin kaikki muutkin kesät. Syksyn saapuessa ja jatkaessani opintojani kaipaan Nookin inspiroivaa työympäristöä ja rentoa tunnelmaa. Onneksi voin aina paeta tänne rentoutumaan ja siemaillen kupin kahvia.

Dana Migusten ’Nook Collective: koti parhaille muotiesineille’. Metsänsirinä

humina, lintujenja lämmin auringonvalo, jotka kulkevat kiillotetun lattian yli- nämä kaikki muistuttavat minua Nook Collectiveista. 

Kesä on vihdoin saavuttanut Nookin koiranputkea, perhosia ja saniaisia. Ihastuttavan PinjaPuun koruista huokuu luonnon rauhaa ja vilkkautta. Näitä upeita korvakoruja ja kaulakoruja on saatavana Nook Collective -yhtiöltä kesäkuuhun.

Olin odottanut PinjaPuun saapumista Kuopioon ja Nookiin monta viikkoa ja valitsin mielessäni korut, jotka halusin hankkia itselleni: nuo käpykorvakorut. Päätin valita itselleni parin pieniä saniaisia ​​korvakoruja ja ison saniaisen kaulakorun. Niiden värit ja muotoilu tuntuivat lohduttavalta tuolloin.

Kun kokeilin niitä, olin hämmästynyt siitä, kuinka korujen sävy täydentää ihoni lämpimää sävyä. Koska ne näyttävät hyvältä minulta, pidän niitä todennäköisesti koko kesän. Voisin myös tutkia muita PinjaPuun tuotteita seuraavalla kerralla, kun vierailen Nook Collective -sivustolla. 

PinjaPuu tarjoaa kauneimpia luonneteemaisia ​​malleja, joita olen koskaan nähnyt. Kaupasta luodaan laaja valikoima korutarvikkeita, kuten kuun korvakorut, ritari-perhoset, käpyjä, omenarenkaita ja muita ajateltavia malleja.

Tämän kaupan tuotteita on vaikea hankkia, koska ne ovat aina loppuunmyytyjä tuotteiden ensimmäisellä viikolla. Onneksi Nook Collective on saanut käsiinsä monia esineitä, joten minun ei enää tarvitse taistella saadakseni käteni PinjaPuun tuotteisiin.

Shimia’Bombotti-ainutlaatuisuuden tutkiminen Nook-kollektiivissa’ Lusgirinesineiden

olen aina pitänyt sanaa Bombotti hieman hauskana. Siinä on mukava rengas, joka antaa iloisen tunteen. Samoin kuin ääni, Bombotti-tuotteet kohottavat kodin sisustuksen tunnelmaa innovatiivisilla muotoiluillaan ja miellyttävillä väreillä.

Tämän tuotemerkin vaikuttava on, että niiden tarjottimet ja leikkuulaudat voidaan sijoittaa kauniisti näkyvään paikkaan kotona. Koska ne näyttävät kauniilta, näitä tuotteita erehdetään usein koristeina keittiötarvikkeiden sijaan. 

Viime kerralla kun pudotin Nook Collective -keskukseen, ostin paljon tuotteita Bombotti-linjalta. Niiden ulkonäkö on upea ja esteettisesti miellyttävä vaarantamatta toiminnallisuutta. Koska olen tyytyväinen näihin tuotteisiin, aion esitellä ystävilleni ja sukulaisilleni myös tämän hämmästyttävän tuotemerkin.

Kun jatkoin minitutkimuksellani, sain selville, että nimi Bombotti tulee italialaisesta sanasta ’Bombo’, joka viittaa kimalaan. Nämä tiedot saivat minut tajuamaan, että tämä nimi saattaa olla syy keltaisiin sävyihin, jotka koristavat kaikkia heidän tuotteitaan.

Nimestään estetiikkaan ja toimivuuteen Bombotti ei koskaan petä. Tämän vuoksi harkitsen vierailua Nookissa kesällä saadakseni joitain Bombottin kesäkokoelmaesineitä. Vaikka se on vielä muutaman kuukauden päässä, olen innoissani nähdessäni vaikuttavat mallit ja tyylit, jotka brändi julkaisee. 

Bombottin kokoelma ja mallit, jotka keskittyvät keittiötuotteisiin, vaihtelevat vuodenajan mukaan. Lisäksi he tekevät räätälöityjä malleja asiakkaiden mieltymysten mukaan. Hyvä muotoilu on aito ja ainutlaatuinen, kuten sydämellinen nauru tai sormenjälki. Tämän Bombotti esittää aina, kun he julkaisevat uusia tuotteita.

Olen innoissani kokeilla muita heidän tuotteitaan ja palveluitaan ja nähdä, mitkä sopivat tyylini parhaiten. Jos haluat saada kätesi Bombotti-tuotteisiin, valitse Nook Collective ja tutustu tämän tuotemerkin valtavaan kokoelmaan. Et tule pettymään korkealaatuisissa tuotteissa. 

Hae ChanieGüngörin korut ovat Go Güngörin lumoavia

Gokorumallistoja houkuttelevia, riippuvuutta aiheuttavia ja hypnoottisia. Ainoa ongelma, jonka kanssa kamppailemme tällä hetkellä, on se, että savolaisina emme tiedä, miten nimi tulisi lausua. Johtomme kuitenkin ottaa yhteyttä yritykseen, jotta voimme oppia puhumaan nimeä kunnioittavasti ja ihailtavasti. 

Go Güngör on korujen ja vaatteiden suunnittelija Helsingistä. Hän valmistui kuvataiteilijaksi ja lähti tekemään oman kokoelmansa nimellään. Hänen työtään ohjaa vahva eettinen arvopohja, joka tekee hänestä yhden kaupungin parhaista suunnittelijoista.

Minulla on vahvat arvot oikeudenmukaisuudesta, tasa-arvosta ja eläinten oikeuksista. En pidä luokittelusta tai syrjinnästä. Tämä saattaa näkyä myös taiteessani. Tuotannossa arvoni menevät niin pitkälle kuin mahdollista ekologian kannalta. Työni ei alista eikä riistä ketään, ja se on eettistä ’, hän kuvailee.

Kaikki Go Güngör -tuotteet on valmistettu Suomessa. Go itse seuraa tuotantoprosessia varmistaakseen, että jokainen noudattaa politiikkaa, jonka hän on määrittänyt yritykselle. 

Hänen teoksilleen on ominaista ajattomuuteen perustuvat mallit. Hän uskoo vakaasti, että korut tai vaatteet eivät kulu trendien muuttuessa. Kun Nook Collectiven taiteilijatiimi onnistui suunnitelemaan haastattelun Go Güngörin kanssa, hän jakoi muutamia oivalluksia ja inspiraation lähteitä luoville teoksilleen. 

” Kaikki ovat innoittaneet minua! Tietysti taiteiden opintoni, kirjallisuuteni, musiikkini ja arkkitehtuurini kanssa. Inspiraation saan myös muun muassa matkustamisesta, eläimistä, lapsista ja luonnosta. Luettelo on loputon. Muutan mielikuvitustani jatkuvasti, jotta minusta ei loppu ideoita istuessani töihin ”, hän totesi.

Aina kun hän tuntee motivaation työskennellä, hän tuo esiin muistikirjansa ja alkaa kirjoittaa ja piirtää malleja, joita hän voisi käyttää seuraavassa projektissa. Hän sanoo rakastavansa tuotekehitystä. Se antaa hänelle tyytyväisyyttä todistamassa, kuinka alkuperäinen inspiraatio muuttuu sotkuiseksi luonnokseksi upeaksi koruksi tai vaatteeksi.

” Kun olin nuorempi, koin paljon turhautuneisuutta siitä, että en saanut asioita toteutettua täsmälleen niin kuin näin ne päähäni. Kuitenkin nyt, kun olen ollut taide- ja muotiteollisuudessa melkein kymmenen vuotta, olen oppinut, miten ideoni laitetaan kuviin, ja se on palkitsevaa.

Go Güngörin parhaat palat ovat nähtävissä Nook Collective -yhtiössä koko kesäkuun, joten muista käydä kaupassa ennen kuin tavarat loppuvat.