Nook Collective: Pop-up-myymälä lomille

Nook Collective: Pop-up-kauppa lomalle

Ihmiset alkavat miettiä joulu- ja uudenvuoden lomia juuri toisen vuosipuoliskon alkaessa. On myös hyvä aika alkaa ajatella suunnitelmaa perustaa pop-up-myymälä Nook Collectiveen lomille. 

Vaikka ponnahdusikkunaliiketoiminta olisi vain lyhytaikaista, siitä tulee myös paljon työtä. On hyvä valmistautua tähän luetteloon ja aloittaa se varhaisessa vaiheessa.

Talousarvio 

Sinun on alettava varata rahaa pääomaan. Budjettisi tulisi olla riittävä kattamaan myytävien tavaroiden kustannukset ja maksamaan myös toimintakulut. Sinun on oltava selvä

myös. Laadi myös myyntiennuste, jotta tiedät, kuinka paljon sinun on käytettävä kaiken kattamiseksi ja silti ansaitsemaan rahaa. On tärkeää ymmärtää, että tiedät kaikki kulut ja kuinka tehdä tuotteidesi oikea hinnoittelu. 

Kaupan varastot 

Loma on hyvä tilaisuus tehdä hyvää myyntiä vaatteista ja muista puettavista tavaroista, koska ihmiset ostavat yleensä lahjoja ja käyttävät uusia asioita juhliin meneillään.

Mieti mitä kaikenlaisia ​​tuotteita, joita voit myydä, ovat suosittuja lomakauden aikana. Vaatteet ja kengät ovat aina kysyttyjä, mutta sinun on myös lisättävä pieniä lahjatavaroita valikoimaasi. Lahjojen antaminen on myyntipiste sinulle, joten ala etsiä pieniä ja ainutlaatuisia esineitä, jotka tekisivät hyviä mutta kohtuuhintaisia ​​lahjoja asiakkaillesi.

Avaruus 

Ota selvää jo heti, kuinka paljon tilaa sinulle jaetaan Nook Collective -sivustolla, jotta voit hallita myös varastojasi. Voit ostaa vain niin monta vaatekappaletta ja kenkäparia kuin kaupan tila sallii. 

Pop-up-kaupoissa ei ole säilytystilaa, joten sinun on mietittävä, mihin sijoittaa myymätön varastosi sulkemisaikojen jälkeen. Harkitse, että sinulla on siirrettävä laatikko, jota voit kuljettaa joka päivä tavaroiden kiinnittämiseksi.

Kaupan suunnittelu 

Ajattele jo nyt myymälänne ulkonäköä tai muotoilua. Tulee olemaan useita ponnahdusikkunoita, jotka myyvät samanlaisia ​​tuotteita kuin sinun. Suunnittelullasi on tärkeä osa saada ihmiset kauppaan ja saada heidät ostamaan vaatteitasi, kenkiäsi ja lahjasi.

Nauti lomasta ja aseta juhlakoristeet, jotta asiakkaat tuntevat olosi tervetulleiksi. Ehkä soittaa suosittua joulumusiikkia, jonka kanssa ihmiset haluavat laulaa. Tutut lomalaulut ovat myös loistavia keskustelun aloittajia.

Sosiaalinen media 

Aloita myös seuraamaan sosiaalisen median trendejä. Seuraavien kuukausien suosittuja muotityylejä tulee ensin sosiaalisessa mediassa, joten tarkista uusimpien vaatemerkkien viestit. Sosiaalinen media on paras lähde siitä, mistä ihmiset pitävät ja mitä he haluavat saada. 

Jos löydät pääsyn suosittujen vaatetuotteiden toimittajille, joita voit myydä pop-up-myymälässäsi, sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita voittoa.