Kesäasukas lähtee Nookista, mutta Nook ei lähde kesäasukkaasta

Saattaa olla, että olen joskus kuullut jonkun jos toisenkin sanovan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan: makoisa ruoka, aurinkoinen sää, lämmin kahvi, kylmä jäätelö. Niin loppuu tämäkin kesä ja työharjoitteluni Nookilla. Vaikka en jatkossa täällä joka päivä samalla tuolilla istukaan tietokoneeni kanssa, käyn varmasti kyläilemässä täällä aina kun siltä tuntuu.

Eniten mieleeni tulee jäämään nämä ihanat ihmiset täällä Nookilla: Liinu, Laura ja Miia. Alusta asti minulla on ollut kotoinen ja tervetullut olo, enkä varmasti koskaan unohda Nookia, ellei vanhuus vie muistia sitten joskus kaukana tulevaisuudessa. Mutta se on sen ajan murhe.

Kaiken kivan tekemisen lisäksi olen tietenkin oppinut paljon asioita, joita tulen varmasti tarvitsemaan ja hyödyntämään tulevaisuudessani. Olen oppinut, miten tärkeää pienten yritysten ja yrittäjien on tehdä yhteistyötä keskenään. Henkilökohtaiset verkostot ovat korvaamattomia. Ei vain siksi, että voisit itse hyötyä niistä, vaan jotta koko verkosto voi hyötyä ja oppia toisiltaan ja olla ystäviä keskenään. Toki olen oppinut myös aamu- ja päiväkahvin tärkeyden ja sen, että häslääminen on joskus sallittua.

Olen nauttinut saamistani työtehtävistä, joita on ollut monipuolisesti. Parhaiten mieleeni on jäänyt Nookin uutiskirjeen pohjan suunnitteleminen, naulojen nakutteleminen ja ”Mira kouluttaa”-ilta. Myös tapahtumat ovat olleet mukavaa vaihtelua normaaleihin rutiineihin.

Tämä kesä on kulunut vauhdikkaasti, niinkuin kaikki muutkin kesät. Syksyn saapuessa ja opiskelun kutsuessa tulen kaipaamaan Nookin inspiroivaa työympäristöä ja rentoa meininkiä. Onneksi voin aina karata tänne rentoutumaan ja siemailemaan kupposen kahvia.

Olen iloinnut tästä jaksosta elämässäni ja suurin kiitos siitä kuuluu näille upeille tyypeille täällä Nookissa.

Nähdään ja näkyillään!

T: Mira