Mikä Nook Kollektiivi?

NOOK on kauppa, urbaani olohuone ja pop up -tila,  kaupunkilaisten kohtaamispaikka, Kuje-kenkien, Vaatelainaamo Nopan, Kässäkerho Pom Pomin ja Printtigallerian koti kaikkea mitä haluat sen olevan.

Kolme naista, kaverusta ja entistä työkaveria, aloittivat kuhinansa uuden idean ympärillä syksyllä 2016. Visio oli selkeä: Luoda Kuopioon uudenlainen paikka, joka mahdollistaa pehmeän ja avoimen yhteistyön niin kaupunkikulttuurin kuin yritystoiminnan suhteen. Turhia rajoja ei haluttu. Pienyrittäjien perinteinen poteroituminen tuntui turhauttavalta, joten miksipä ei ajatella asioita itse uudelleen.

Muuttokuormat kantautuivat Suokatu 41:een puolta vuotta myöhemmin. Saimme avata ovet urbaaniin olohuoneeseemme, työpaikallemme ja studioon, jonne on ilo tulla.

Erilaisuutemme ei ole särö, mitä haluamme hioa ja sulattaa. Päinvastoin. Opimme arjessa toisiltamme jatkuvasti. Persoonallisuutemme saa näkyä. Rohkeasti ja uusista asioista innostuen.

Nook Kollektiivi on paikka, jossa teemme asioita, jotka kiinnostavat meitä itseämme ihmisinä, naisina, äiteinä, ystävinä, yrittäjinä, tekijöinä ja inspiroitujina. Se on kaupunkilaisten yhteinen paikka, jossa myös sinä saat toteuttaa itseäsi – mitä haluaisit tehdä Nook Kollektiivissa?

Terkuin Miia, Laura ja Liinu

Nook Kollektiivi
Suokatu 41
70100 Kuopio
info@nookkollektiivi.fi

Avoinna ke 16-19, to-pe 11-17 ja la 10-14