Urbaanissa olohuoneessa on uusi kesäasukas

Terveisiä Nookkiin kesän ajaksi juurtuneelta työharjoittelijalta! Ehkä oletkin jo huomannut, että pari viimeisintä Nookin blogikirjoitusta ovat olleet Mira-nimisen henkilön loihtimia: se olen siis minä. Löysin tämän ihastuttavan paikan aivan sattumalta, kun tutkiskelin Kuopion design-aiheisia yrityksiä, ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, että se sattuma tapahtui.

Nookissa minun mielenkiintoni herätti konsepti. Se, että tämä ei ole vain kauppa, vaan samaan aikaan myös kotoisa hengailupaikka, taidegalleria ja kolme eri yrityksen kotipesä. Laitoin siis rohkeasti viestiä eteenpäin ja tulin käymään täällä. Siitä se sitten lähti. Minut on otettu lämmöllä ja kahvilla vastaan ja uskon, että tästä kesästä tulee mainio.

Opiskelen liiketoiminnan kehittäjäksi täällä Kuopiossa, Savonia-ammattikorkeakoulussa. Kaksi vuotta kyseistä opintietä on takana ja yksi vuosi edessä, eli voiton puolella ollaan. Jonkin verran on opiskelua jo kuitenkin takana, sillä olen valmistunut myös vaatetusmuotoilijaksi jokunen vuosi sitten.

Kun tulet käymään Nookissa T-paitakeleillä, ei kannata säikähtää mustelmaisia käsivarsiani. Harrastan nimittäin roller derbyä. Laji on sen verran fyysinen ja siinä otetaan paljon rajuakin kontaktia pelikavereihin, että mustelmilta on vaikea välttyä. Jos laji kiinnostaa sinuakin, voit tulla juttelemaan kanssani myös siitä. Se on ehdottomasti yksi lempipuheenaiheistani.

Työssä minulle on tärkeää mielekkyys ja se, että aamuisin on kiva nousta sängystä ja lähteä töihin. Tärkeää on myös se, että on mukava mennä töiden jälkeen kotiin ja tehdä muita itseään kiinnostavia asioita, kuten vetäistä roller derby -luistimet jalkaan ja taklata pelikavereita treeneissä. Tai sitten vaihtaa farkut olopöksyihin ja laittaa leffa pyörimään.

Nähdään Nook Kollektiivissa!

T: Mira

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *