Toukokuun vieras: VIMMA

Kiemuroita, kärpäsiä, täpliä, jäävuoria, kultakaloja ja lettejä. Minulle VIMMA itsessään ei ollut ennestään tuttu, mutta ahaa-elämys tuli, kun puheeksi otettiin ne kuuluisat Letti-legginsit. Tutustuttuani VIMMAn tuotteisiin, voin rehellisesti sanoa, että olen aivan rakastunut tuotemerkin hypnoottisiin kuoseihin, joihin sinäkin pääset tutustumaan nyt myös täällä Kuopiossa.

Kotimainen VIMMA on tullut vieraaksi Nookkiin toukokuun ajaksi. Tuotteiden juju on käytännöllisten mallien yhdistäminen lumoaviin kuoseihin. Tällä vuorenvarmalla periaatteella saa aikaan käteviä vaatekappaleita, joita voi hyvillä mielin käyttää kotikalsareina sohvalla makoillessa tai hohdokkaana juhla-asuna helmet kaulassa. VIMMAlta Nookkiin on tullut monenlaisia makeita lastenvaatteita, kuten pitkähihaisia T-paitoja, legginsejä ja tunikoita. Ja kyllähän täältä löytyy aikuisille niitä Letti-legginsejä suloisen korallin värisenä.

Oma suosikki VIMMAn lastenvaatteista on ehdottomasti Kärpänen-kuosilla varustetut trikoopaidat ja legginsit. Ne ovat samaan aikaan jotenkin inhottavia ja hauskoja. Jospa se kesäkin tulisi nopeampaa, kun on kärpäsiä vaatteissa. Aikuisten vaatteista omaksi suosikikseni luontoa rakastavana ihmisenä nousi eläinaiheinen Fisut-kuosi, jota löytyy VIMMAn omasta verkkokaupasta. Pidän myös siitä omalla tavallaan mystisestä tunnelmasta, joka on VIMMAn tuotevalokuvissa, oli mallina sitten lapsia tai aikuisia.

VIMMA Nook Kollektiivissa
27.5.2017 saakka
Suokatu 41, Kuopio
Avoinna ke-pe 11-17, la 10-16

T: Mira

Lyhyesti VIMMAsta
VIMMA valmistaa voimakkaita, kuosillisia vaatteita aikuisille ja monen ikäisille lapsille. Yrityksen on perustanut Marjut Rahkola vuonna 2013 ja se on huimaa vauhtia noussut ihmisten tietouteen.

VIMMAn tuotteet tuotetaan Suomessa sekä Virossa ja merkin käyttämä materiaali tulee myös Suomesta ja Baltian maista. Ekologisten kankaiden lisäksi tuotteissa käytetään jonkun verran myös kierrätettyjä materiaaleja. Laatu sekä kestävyys ovat tärkeitä arvoja VIMMAlle, joka myös tarkkailee tuotantonsa eettisyyttä säännöllisillä vierailuillaan tehtaissa. Tuotemerkin eettiset ja ekologiset arvot ovatkin monelle lapsilleen vaatteita ostavalle vanhemmalle erityisen tärkeitä.

Tästä pääset kurkistamaan VIMMAn omat sivut >>.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *