Toukokuun vieras: Käpynen

Siis apua, miten ihania värejä! Käpysen kankaiden kuosit saavat ompelija-aivolohkoni rattaat pyörimään ja näen jo sieluni silmin mitä kaikkea jännää näistä materiaaleista saisi aikaan. Alien-luomujerseystä tekisin makean kellohelmaisen mekon ja Läts! -kuosi sopii mainiosti vaikkapa legginseihin. Näitä verrattomia kankaita saa Nook Kollektiivista toukokuun 27. päivään saakka. Ja eikun ompelukone surraamaan!

Ymmärrän hyvin, miksi Käpysen kuosit ovat villinneet ihmisiä ympäri maailman. Ne ovat vaikuttavia ja virkistäviä. Samasta trikoosta voi ommella vaatteet lapselle ja aikuiselle, ja molemmat varmasti viihtyvät uudessa asussaan. Ainoa ongelma Käpysen kuoseissa on valinnanvaikeus, kun ne ovat kaikki niin huikeita.

Alienin lisäksi ehdottomia lemppareitani Käpyseltä Nookkiin tulleista luomujerseystä ovat Ananas, Sateenkaaribetoni sekä Öisillä vesillä. Mitä kaikkea ihanaa näistä kankaista saisikaan aikaan, jos vain jaksaisin kaivaa sen ompelukoneen esiin kaapin perukoilta. Joku näistä kankaista voisi olla myös sinun uusi lempivaate.

Käpynen Nook Kollektiivissa
27.5.2017 saakka
Suokatu 41, Kuopio
Avoinna ke-pe 11-17, la 10-16

T: Mira

Käpynen lyhyesti
Joensuulaisen Käpysen takana vaikuttavat tuottaja Meri-Ellen Pystynen sekä tekstiilisuunnittelija Outi Santaniemi ja merkin päätuotteita ovat joustavat vaatetuskankaat. Outi suunnittelee suurimman osan kankaista, mutta silloin tällöin kuosin tai pari piirtää joku vieraileva tähti.

Kankaat suunnitellaan Suomessa ja painetaan etupäässä Puolassa. Valtaosa kankaista painetaan perinteisin painomenetelmin, mutta hieman taiteellisempia kuoseja painetaan myös digitaalisin menetelmin. Materiaalina käytetään luomupuuvillaa aina kun se on mahdollista. Suurin osa Käpysen kankaista on hyvin vaatetusompeluun sopivia puuvillasekoiteneuloksia, eli single jerseytä, joustocollegea ja velouria.

Käpysen omille sivuille pääset tästä>>

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *