Nook Kollektiivin tuparit

Urbaani olohuoneemme tarjoilee vapauden viipyillä ja viihtyä meillä koko päivän. Tarjolla on Humu-klubia, kirjailijaluentoa, Catie Flemingin sulosointuja, kierrätysmateriaalityöpajaa ja sopivasti kuplivaa elämänmakua. Viikonlopun tupaantulijaishenkeä vauhdittavat mm. Tuuni & Lorun kevätmalliston lanseeraus ja Kujeen & Kässäkerho Pom Pomin syntymäpäivät. Näissä juhlissa ei tarvitse vaivaantuneena ihastella isäntäparin tekemää pintaremonttia – päinvastoin! Voit huoletta vaipua ajatuksiisi sohvannurkassa ja nauttia tunnelmasta yksin, ystäviesi tai perheesi kanssa. Kaikki tapahtumat ovat lapsi-, vanhus- ja keski-ikäystävällisiä.

Ovemme osoitteessa Suokatu 41 ovat avoinna

Pe 31.1. klo 11-19

La 1.4. klo 10-18

OHJELMA:

PE 31.3.

klo 11-14 Ravintolapäivälounas
Puuhakkaat Posket järjestää ja tarjoilee Nookin kotoisassa keittiössä pehmeästi lämmittävää linssipataa ja leipää (gluteeniton, laktoositon). Santsata saa ja huokaista päälle, onhan perjantai. Annoshinta 5,-, maksu käteisellä.

Klo 11-14 Tekstiilikierrättäjien T-paita-työpaja
Tehdään tyyny tai kassi t-paidasta. Non-stop -periaatteella toimivassa työpajassa voit tehdä käytöstä poistetuista T-paidoista kassin tai tyynyn. Vapaaehtoinen materiaalimaksu 3 – 5 euroa. Työpaja soveltuu kaikenikäisille. 

www.tekstiilikierrattajat.fi

Klo 17:30-19 Kannannostajaiset
Sillä syitähän kengän kantojen kopinalle on: Iltatilaisuudessa juhlistetaan galleriaseinien avajaisia Mari Arvisen Maalausmatkat-näyttelyn parissa. Illan aikana J.Kumpulainen lämmittelee tunnelmaa akustisesti. Nook Kollektiivina kerromme ketä olemme ja mistä oikein on kyse. Tarjolla pientä purtavaa.

www.mariarvinen.tumblr.com,   J.Kumpulainen

LA 1.4.

klo 10:30 – 11:30 Aamukahvit Jyrki Heikkisen kanssa

Kirjailija ja sarjakuvapiirtäjä Jyrki Heikkinen julkaisee pian uuden romaanin. Saamme aamukahvien kera kuulla otteita teoksesta ja sen syntymästä.

www.jyrkiheikkinen.com

Klo 12 Catie Fleming

Levynjulkkaripäiväänsä viettävä ihana Catie Fleming soittaa maistiaisia uunituoreelta albumiltaan sekä muutaman oman suosikkicoverinsa.

www.catiefleming.com

Klo 11- 14 Tekstiilikierrättäjien räsyamppeli-työpaja

Non-stop -periaatteella toimivassa työpajassa voit tehdä räsyamppelin. Vapaaehtoinen materiaalimaksu 3 – 5 euroa. Työpaja soveltuu kaikenikäisille.

www.tekstiilikierrattajat.fi

Klo 15 sekä 17 Humu-klubi #39

Humu Recordsin artistit Markus Väisänen ja J. Kumpulainen sekä sooloina että yhdessä.

www.humurecords.com, www.humu-klubi.com

Lämpimästi tervetuloa!

Tallenna

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *