Blog

TET-harjoittelussa: Teippikonetta, elämyksia ja teenjuontia

TET-viikkoni Kujeella ja Nookissa alkaa olla lopuillaan, ja niin kivaa on kyllä ollut ettei paluu koulunpenkille erityisemmin innosta… Halusin tulla TET:tiin, eli työelämään tutustumiseen, juuri tänne sillä minulla ei ollut kokemusta pienyrityksistä ja pidän miltei kaikesta käsitöihin tai ekologiseen muotoiluun liittyvästä, ja tietenkin myös siksi että paikka ja ihmiset ovat ihania. Viikon aikana olen oppinut

Read More

Kesäasukas lähtee Nookista, mutta Nook ei lähde kesäasukkaasta

Saattaa olla, että olen joskus kuullut jonkun jos toisenkin sanovan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan: makoisa ruoka, aurinkoinen sää, lämmin kahvi, kylmä jäätelö. Niin loppuu tämäkin kesä ja työharjoitteluni Nookilla. Vaikka en jatkossa täällä joka päivä samalla tuolilla istukaan tietokoneeni kanssa, käyn varmasti kyläilemässä täällä aina kun siltä tuntuu.

Read More

Kesäkuun vieraana pörräävä Bombotti

Bombotti. Siinäpä vasta hassun tuntuinen sana, jolla tahtoisi vähän leikitellä. Sanasta tulee jotenkin tosi iloinen fiilis. Sen on pakko tarkoittaa jotain mukavaa. Bombotin tuotteista tulee myös hyvä mieli: tarjottimilla ja leikkuulaudoilla saa piristettyä niin omaa sisustusta kuin ajatuksiakin.

Read More

Maaginen Mine Güngör Nookissa

Mine Güngörin korut houkuttavat ja koukuttavat. Hypnotisoivat. Kesäkuun vieraamme ainoa ongelma on, ettemme savolaisina tiedä, kuinka nimi pitäisi lausua. Mutta se on pientä – itse koruja kun ei voi kakeltelematta ohittaa. Mine Güngör on helsinkiläinen koru- ja vaatesuunnittelija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi ja lähti tekemään omaa mallistoaan – siinä missä taidettaankin – omalla nimellään. Turkkilaisen

Read More

Kesäkuun vieras: virkistävä PinjaPuu

Metsän huminaa, lintujen viserrystä. Kesä on vihdoinkin saavuttanut Nookin päivänkakkaroiden, perhosten ja saniaisten muodossa. Ihastuttavan PinjaPuun koruista huokuu luonnon rauha ja eloisuus. Näitä näyttäviä korviksia ja kaulakoruja saa käsiinsä Nook Kollektiivista kesäkuun ajan.

Read More

Toukokuun vieras: YO ZEN

Parhaat korut ovat sellaisia, jotka sopivat oikeastaan minkä vain asun kaveriksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lempikorut ovat käytössä vuodesta toiseen ja ovat korulaatikossa päällimmäisinä. YO ZENin ylväät korut voisivat hyvinkin olla ne uudet lempparit usealle. Leikkisät origamit ja toteemit ovat saapuneet Nook Kollektiiviin ja ovat täällä vieraina vielä kesäkuun ensimmäiselle viikolle saakka.

Read More