Blog

Kesäkuun vieraana pörräävä Bombotti

Bombotti. Siinäpä vasta hassun tuntuinen sana, jolla tahtoisi vähän leikitellä. Sanasta tulee jotenkin tosi iloinen fiilis. Sen on pakko tarkoittaa jotain mukavaa. Bombotin tuotteista tulee myös hyvä mieli: tarjottimilla ja leikkuulaudoilla saa piristettyä niin omaa sisustusta kuin ajatuksiakin.

Read More

Maaginen Mine Güngör Nookissa

Mine Güngörin korut houkuttavat ja koukuttavat. Hypnotisoivat. Kesäkuun vieraamme ainoa ongelma on, ettemme savolaisina tiedä, kuinka nimi pitäisi lausua. Mutta se on pientä – itse koruja kun ei voi kakeltelematta ohittaa. Mine Güngör on helsinkiläinen koru- ja vaatesuunnittelija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi ja lähti tekemään omaa mallistoaan – siinä missä taidettaankin – omalla nimellään. Turkkilaisen

Read More

Kesäkuun vieras: virkistävä PinjaPuu

Metsän huminaa, lintujen viserrystä. Kesä on vihdoinkin saavuttanut Nookin päivänkakkaroiden, perhosten ja saniaisten muodossa. Ihastuttavan PinjaPuun koruista huokuu luonnon rauha ja eloisuus. Näitä näyttäviä korviksia ja kaulakoruja saa käsiinsä Nook Kollektiivista kesäkuun ajan.

Read More

Toukokuun vieras: YO ZEN

Parhaat korut ovat sellaisia, jotka sopivat oikeastaan minkä vain asun kaveriksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lempikorut ovat käytössä vuodesta toiseen ja ovat korulaatikossa päällimmäisinä. YO ZENin ylväät korut voisivat hyvinkin olla ne uudet lempparit usealle. Leikkisät origamit ja toteemit ovat saapuneet Nook Kollektiiviin ja ovat täällä vieraina vielä kesäkuun ensimmäiselle viikolle saakka.

Read More

Riikka Viinikanojan kangasmaalauksia Nookissa

Nookin seiniä tällä hetkellä koristavan näyttelyn taideteokset eivät olekaan tavanomaisia maalauksia, vaan niiden maalina on käytetty erilaisia kankaita. Voimakkaat värit kietoutuvat toisiinsa jännittävällä tavalla, tilkut on huolella sommiteltu ja ommeltu monitahoisiksi taiteellisiksi luomuksiksi. Kuvataiteilija Riikka Viinikanojan tekstiilitaideteoksia voi ihailla Kuopiossa, Nook Kollektiivissa, vielä kesäkuun alkupuolelle saakka.

Read More

Toukokuun vieras: Käpynen

Siis apua, miten ihania värejä! Käpysen kankaiden kuosit saavat ompelija-aivolohkoni rattaat pyörimään ja näen jo sieluni silmin mitä kaikkea jännää näistä materiaaleista saisi aikaan. Alien-luomujerseystä tekisin makean kellohelmaisen mekon ja Läts! -kuosi sopii mainiosti vaikkapa legginseihin. Näitä verrattomia kankaita saa Nook Kollektiivista toukokuun 27. päivään saakka. Ja eikun ompelukone surraamaan!

Read More

Urbaanissa olohuoneessa on uusi kesäasukas

Terveisiä Nookkiin kesän ajaksi juurtuneelta työharjoittelijalta! Ehkä oletkin jo huomannut, että pari viimeisintä Nookin blogikirjoitusta ovat olleet Mira-nimisen henkilön loihtimia: se olen siis minä. Löysin tämän ihastuttavan paikan aivan sattumalta, kun tutkiskelin Kuopion design-aiheisia yrityksiä, ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, että se sattuma tapahtui.

Read More

Toukokuun vieras: VIMMA

Kiemuroita, kärpäsiä, täpliä, jäävuoria, kultakaloja ja lettejä. Minulle VIMMA itsessään ei ollut ennestään tuttu, mutta ahaa-elämys tuli, kun puheeksi otettiin ne kuuluisat Letti-legginsit. Tutustuttuani VIMMAn tuotteisiin, voin rehellisesti sanoa, että olen aivan rakastunut tuotemerkin hypnoottisiin kuoseihin, joihin sinäkin pääset tutustumaan nyt myös täällä Kuopiossa.

Read More

Toukokuun vieras: Kauneve

Iloinen ja raikas Kauneve on yksi Nookin toukokuun pop up -vieraista. Suomalaisen Kauneven tuotteissa yhdistyy mukavuus ja näyttävyys. Kauneven valikoimasta Nookista löytyy lähes kaikkia uusimman malliston tuotteita, kuten baggyhousuja ja tunikoita lapsille sekä legginsejä ja Metsä-tunika aikuisille.

Read More